Självförtroende.

Datum: 2010-10-08 /18:48:12 / Allmänt /  
Att rida Melroose idag var väl inte direkt jätte kul.. Älskar min tjej men hon var på så dåligt humör och vi skulle rida i paddocken. Vi hoppade iaf och hon skötte sig väldigt bra till en början, fast ansträngde sig knappt. Hon hatar verkligen att gå i paddocken. Sen iaf, så vägrade hon tre gånger och de sista två gångerna hoppade hon perfekt! Jag ser detta som ett enormt misslyckande..! Det är dumt, jag vet! Jag tycker Melroose är väldigt duktig, men tappar självförtroendet helt! Minst sagt... Så känner mig ur-dålig på att rida just nu.

Hoppas att kvällen med familjen, tacos, idol och en mysig brasa får mig att bli gladare.

Laffe kom fram springandes till mig i stallet och bara det gör ju att mungiporna dras uppåt. En siberian husky/schäfer som kommer springandes och viftar på svansen till just mig! Klart man blir glad. Åh, vill så gärna ha en hund! Jag och Robban har ju fäst oss helt vid american staffordshire terrier. Det får allt bli en sådan liten fin tik i framtiden :)

Lektionen som jag hade för Maja igår var helt otroligt bra! Jag kan iaf lära ut :D Hon har utvecklats enormt sen i början som hon red för mig. Nu har hon så härligt med självförtroende och glädje när hon rider att hon bara skiner! Underbart.

Avslutar med en FET diss till "vi tror vi är coola-killar", alltså allvarligt tjejer vill inte ha er! Var er själva i stället och våga känna er mjuka sida. Vi älskar killar som kan gråta, det betyder absolut inte att man är svag. De mjuka killarna står kvar i stormen, medans "vi tror vi är coola-killar" är inte tuffa när det väl gäller. Så, gå och lägg er och kom tillbaka när ni vågar vara er själva!

Dagens glad-bilder:
















Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.