Ännu en dag.

Datum: 2011-01-13 /12:00:48 / Allmänt /  

Började morgonen med att gå ut med Rakke, ge honom mat, träna honom lite och gosa med honom :) Sedan åt jag ett äpple, gick ut och kände av den slående kylan. Min näsa blev minst sagt illröd! Nu rensar och städar jag min garderob, fixar trasiga saker, syr på knappar etc. Sen har jag en ny ELLE tidning och Hästmagazinet att mysa med :) Tänkte bara informera om att om det finns någon som skulle vara intresserad av mina kläder så får ni gärna säga till. Tror inte ni är det men ändå, jag har ju inget att förlora på att slänga fram förslaget. Skulle faktiskt bli glad. Alltså:

Bloppis?


Hoppas ni har det bra ut i kylan, halka inte omkull bara och njut av solen!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.