:D

Datum: 2011-01-28 /18:24:14 / Allmänt /  
Det blev lite ridning idag ist, hon var som en kanonkula!! Jätte mycket framåt men det är så isigt att det gick inte så bra, hon var som bambi på hal is. Men vi överlevde ;D Grymt kul att komma igång med ridningen nu igen!

Just nu gör jag mig i ordning för ska snart in och gå ut med Felicia. Jag har på mig svarta typ kostymbyxor med hög midja, mönstrad kavaj från H&M, svart linne med lite spets och röda läppar. Ni kanske får en bild senare eller att jag lägger upp en imorn, hoppas det!
Hoppas ni alla får en bra fredags-kväll, det tänker jag banne mig ha iaf!
Det är jag värd.
xxxNamn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.