Friday,

Datum: 2011-01-28 /13:47:29 / Allmänt /  


Jag har verkligen sovit dåligt inatt.. Känner mig verkligen seg i kolan. Robban ligger kvar i sängen efter en tuff arbetsnatt och jag dricker en smoothie. :)Mättande med jordgubbar.

- Massvis av jordgubbar
- Banan
- Mjölk
- Vaniljyoughurt (valio)
- Kanel
- Svensk honung (hallon&vanilj tog jag idag, men du kan likaväl ta vanlig!)

Igår när jag och Robban kom till stallet så hade ÄNTLIGEN elektrikerna varit där och fixat lamporna, åh så underbart! Ni kan inte tänka er vad skönt. Det är så öppet och ljust nu, verkligen skönt!! Kollade igenom och gjorde i ordning Melroose hovar med elastic hov, hon hade en liten ficka på vä framhov.. Jag la i lite virkon för säkerhetens skull, vill inte att det ska bli sån bärrandsröta som hon haft tidigare. Pluttan fick ju ligga på operationsbordet och var nära döden, därför är jag oerhört noggran nu! Ikväll ska jag träffa Felicia och imorn ska jag rida Melroose, första gången nu efter vilan!! :D
Postat av: Linn
Datum: 2011-01-30 Klockan: 11:32:52 |

Har gjort denna smoothie nu, mums så gott!Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.