Hemma.

Datum: 2011-01-12 /10:51:36 / Allmänt /  

Nu kom jag precis hem ifrån mötet om plugg, vill inte uttala mig något om hur det blir förrän på måndag då ska jag på ett mer slutgiltigt möte.

När jag gick till bussen imorses så var det iaf mörkt ute, hade kommit ca 2 dm snö och det var vackert. Ett lugn var det över alltihopa, mycket härligt. Jag lyssnade på Bo kaspers orkester hela vägen in och hem, mummma! Dansade nog lite sittandes, hihi!

Det var antagligen bara magkatarr igår.. (Bara och bara, det var sjukt jobbigt.) Men jag bara väntar på att vinterkräksjukan, får den varje år...

Nu är jag hungrig.
xx
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.