Natt-inlägg!

Datum: 2011-06-05 /02:36:20 / Allmänt /  
Hej på er mina goingar :) I fredags började Melroose gå ute dygnet runt på gräs så hon har vilat. För att vänja sig vid dygnsrytmen och lite vila är alltid bra! Ska rida imorn (söndag, haha) så det blir ändå 4 dagar i veckan som vanligt. Idag har jag varit med killarna och lyssnat när de repat, härligt att ni börjat igen! Sedan var det hem en snabbis, käka mat och göra sig i ordning. Nu ligger jag i sängen med en vääääldigt trött Robban bredvid mig <3 Vi kom precis hem efter en jätte rolig utekväll med kompisarna! Imorn är det hjulets dag här i parken, så vi ska kika runt lite på det :) Som sagt sedan blir det ridning. Det får allt bli på kvällen annars lär det bli pannkaka i den stek-heta värmen.. Ta mig inte fel!! Tycker det är underbart ute! Okej, nu blir det massa jobbig text utan styckeindelning.. Sorry, skriver från min iphone. Vill avsluta med att skicka massor av pussar till Anna min bästa vän. Hoppas du har det underbart! Saknar dig galet.







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.