Lite nyheter från hööks.se

Datum: 2012-03-23 /16:34:00 / Allmänt /  
Det är mycket färg och det gör en glad! Personligen gillar jag: Golden stripe hundtäcket, den rosa funktionströjan och de svart/rosa sporrarna.















Vad tycker ni? Hiss eller diss?



Postat av: Linda
Datum: 2012-03-23 Klockan: 18:56:39 | Kika in här: http://mittangsull.blogg.se/

Det där rutiga fleece och grimman var lite udda :D! Jag gillar när det sticker ut lite.



Sv: Aj aj vilken olycka du varit med om, hua ja hjälm är ju verkligen superviktigt, jag är så rädd att jag ska bli skadad eller förlamad för livet, hua.



Jasså hon tar till stegring när hon inte vill? Usch då, Fifa har inte kommit på det, ÄN :p Haha men det är nått jag aldrig kommer lära henne, att stegra på kommando, hon är alldeles för smart, hon skulle bara utnyttja det.



Postat av: Linda
Datum: 2012-03-23 Klockan: 19:09:12 | Kika in här: http://mittangsull.blogg.se/

Sv: Jasså har du också varit på Boda Borg? Bor du också i trakterna??







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.