Boots och vardagsskydd.

Datum: 2012-05-15 /12:48:50 / Allmänt /  

Står överst på inköpslistan till M nu. Gummiboots måste hon ha! Hon har bara ett par boots nu, de metallicfärgade från Catago. När vi var ute på långritten så gick den ena booten sönder.. I gummit som att någon hade skurit sönder den. Vi galopperade så hon råkade väl trampa på den och tjoff..!

I vilket fall så behöver hon boots när man rider och de i gummi är så bra. Det är lätta att göra rent och praktiska. Jag vet att vissa stör sig på att det snurrar lite och kan ge skav. Men jag har inga problem med det, sen används de bara vid ridning! Behöver bara hitta några bra och billiga! Inte lätt när man är fattig student..

Vardagsskydd behövs eftersom det ena framskyddet börjar gå sönder..




Postat av: rebecka hansson
Datum: 2012-05-15 Klockan: 13:58:29 | Kika in här: http://rebeckahanssonn.blogg.se/

fin blogg :D



Postat av: Emilia
Datum: 2012-05-15 Klockan: 19:12:21 | Kika in här: http://macamonkey.blogg.se/

Sv: Det hade jag också och så tycker jag faktiskt att Hööks täcke är snyggare än det från Dyon i detta fallet. :)



Postat av: Amanda - en satsande dressyrryttare
Datum: 2012-05-15 Klockan: 19:29:48 | Kika in här: http://perfectpony.blogg.se/

svar: Verkligen inte, så onödigt mycket pengar!



Postat av: Alexandra
Datum: 2012-05-15 Klockan: 19:51:57 | Kika in här: http://dencoscolorado.blogg.se/

Har såna boots till min travare för han är så trång imellan bena, och det funkar superduperbra! ;) Vill egentligen ha sådana "travboots" som det inte finns någon öppning på, men verkar rätt svåra att få på ;)



Postat av: Jenny
Datum: 2012-05-16 Klockan: 19:05:23 | Kika in här: http://islandstokan.bloggplatsen.se

Gummiboots är ju helt OK som slit och släng-skydd, så länge hästen inte är känslig och får skav av dem så tycker jag de funkar bra :)







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.