Dagens markarbeteslektion, Melroose

Datum: 2013-02-01 /23:06:43 / Melroose & Tindra /  

Orkar inte skriva massor om dagens lektion. Melroose var väldigt duktig iaf, hon gick 100 steg framåt i sin utveckling! Hon blir verkligen lycklig när bommar och hinder åker fram.

Här får ni se några filmklipp:

http://youtu.be/ozXREWk-tvY

http://youtu.be/TiAWrMU0hVs

http://youtu.be/xGxfxRX4U9M

http://youtu.be/t2qoZ5D4YMQ

http://youtu.be/J6DPkizHGMI

http://youtu.be/u0WEiXTmErA

http://youtu.be/m_1OjJZVo3E

Jag tycker verkligen hon är mycket fin, stolt matte.




Postat av: Linda
Datum: 2013-02-04 Klockan: 21:27:39 | Kika in här: http://www.mittangsull.blogg.se

Åh vad roligt att se er igen på film, ni är jätteduktiga, ser ut att gå framåt ju :D Härligt!! Visst var det något speciellt med henne i ridningen förut? Jag har för mig att hon gjorde något, röck hon med huvudet eller vad gjorde hon?

Svar: Tack!!! Det går verkligen framåt för oss! Ja, hon kröp liksom gärna ihop, tjurade till och drog upp huvudet. Sen sparkade hon ofta bakut så fort det blev jobbigt! Så det är en STOR skillnad, allt går framåt nu i full fart med henne! :D
Julia



Postat av: Melea
Datum: 2013-02-17 Klockan: 12:56:31 |

Kul att se lite filmer Ser riktigt fint ut!

Svar: Tack så hemskt mycket!!
Julia







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.