drömmar

Datum: 2010-06-23 /13:59:58 / Allmänt /  
Jag lever på mina drömmar, stötta mig och låt mig göra det.

Jag vill skriva och hjälpa.
Skulle aldrig kunna bli krönikör med mina betyg..
Är pessimist idag för har mens (igen..!) och har inte haft min astmainhalator på 3 dagar, så orkar inget.
Kan inte cykla till stallet som jag tänkt, så är rastlös och längtar till min Melroose.


Har lagt en "iller" i Robbans brevlåda, något positivt iaf!
vill flytta ihop, vill flytta ihop.



ångesten och rädslan kommer alltid ifatt mig.

Mätt söndag.

Datum: 2010-06-20 /17:41:32 / Allmänt /  
Just nu sitter jag med datorn i knäet hos Marcus, pojkarna ska spela in så jag roar mig under tiden :P
Imorses hade jag extremt ont i huvudet och nacken, iof sig somnade jag inte förrän strax efter 3 även om vi la oss 23.00... Robban somnade men jag var alldeles stressad, orolig och konstig i kroppen. När jag sedan upptäckte att klockan var 10 i 3 på natten blev jag lite deprimerad, visste att morgondagen inte skulle bli dag då..
Nu är jag bara väldigt trött, eftersom min fina älskling serverade mig med värktabletter imorses och jag smörjde in nacken, blev det mycket bättre!

Mot förmiddagen åkte jag, Robban, Eva och Joline in på potatisfestivalen. Eva ville bjuda oss på langos, mums så gott! Men hemmagjorda är så sjukt mycket godare! Det är iaf langosen som gjort mig super mega mätt.. Köpte en t-shirt också, jag gillar verkligen inte tröjor med text på. Men den här talade till mig, haha! Texten var; Hemma bra men stallet bäst . Jag var ju bara tvungen! Kände mig lite lycklig inombords när jag köpt den, älskar stallet och min fina häst!

Något jag kan berätta om Melroose är att Malin ringde mig imorses för hon hade gjort bus..! Hoppat ut ur hagen, haha! Okej, hon är en hopphäst men vilken busunge. Hon hade som tur var inte sprungit ifrån stallet. För säkerhetens skull så beställde mamma och pappa ett starkare el-agregat idag, Melroose har aldrig varit duktig på att ha respekt för tråden... Jag är glad så länge hon inte skadar sig, peppar peppar..

Efter potatisfestivalen så åkte jag och Robban till Stefan och Åsa en sväng, där blev vi bjudna på glass och vattenmelon. Jag orkade dock bara typ 3 melonbitar. Är fortfarande helt illamående mätt, där märker man skillnad på de köpta och de hemmagjorda langosen. De köpta är flötigare..

Om en stund kommer Klara hit också, kul! Ivkäll ska jag och Robban sova i edsås och imorn blir det hem och till min bushäst!

Det är inte ens två veckor kvar tills vi ska bo i stallet :D :D :D :D
Den veckan ska melroose till tandläkaren också, jag älskar sommaren och sommarlov.
Längtar tills vi får massvis med jordgubbar hemma.


adjö med er.


MMMUUUUMS!

19 juni <3

Datum: 2010-06-19 /12:16:24 / Kärleken /  
Julia & Robban 1 år och 5 månader <3
Vad ska vi hitta på baby?
Jag älskar dig.

Jag vill hitta på något!
Just nu är jag defenitivt beroende av motion.
Det är skönt men önskar att jag kunde stressa ner ibland.
Som idag, jag vill bara ut och springa eller promenera LÅNGT!

Mamma ska titta på allt om bröllopet idag, jag blir bara trött på allt tjat om det.
Fast det får mig att drömma mig bort till mitt och Robbans bröllop såklart <3
Folk blir ganska förvånade att vi inte ska ha ett kyrkligt bröllop, men jag tycker det känns jätte bra! För oss är det viktigt att det blir vår personliga dag. Sagotema, personlig musik, frack och att mamma ska sy min bröllopsklänning! Okej, nu avslöjar jag mycket. Men det kan ju inte bli annat när allt handlar om bröllop nu för tiden :P Det får mig att längta! Hoppas Robban längtar också, jag känner mig lite kvinnligt tjatig som pratar om det så himla mycket.

Ikväll ska Rakke och Lagge träffas, ur-bra!



akupunktur och fina R.

Datum: 2010-06-17 /11:58:51 / Kärleken /  
Nu ska jag gå hem ifrån min mys-Robban för att ta cykeln till sollebrunn och få akupunktur av Monica!
Ikväll ska jag till stallet och sedan in på potatisfestivalen med Robban, kolla telefunkers :)

nu får jag snabba på!

pussadjö

Rastlös

Datum: 2010-06-15 /19:08:39 / Allmänt /  
Jag har verkligen lust att göra allting just nu eller ingenting.
Är sjukt uttråkad, att man kan bli såhär uttråkad. Det är galet, önskar jag var barn igen.

Vill tona håret.
adjö

Sköna söndag!

Datum: 2010-06-13 /18:55:18 / Melroose & Tindra /  
Idag löshoppade vi hästarna i stallet.
Åh, så kul!
Melroose är helt otrolig på att hoppa, hon tittade på mig som att; "Detta var lätt som en plätt, mer? :D"
Jag är så stolt över min älskling, tänk att till hösten ska jag hoppa in henne! Spännande <3

Nu ska jag gå och packa, för att åka till fina Klara. Sen ska jag och Robban sova i edsås. (Skön säng för min nacke!)

Så detta blev kort och intensivt.
Lägger upp en bild på Melroose fast det är inte när hon hoppar, har ingen sådan..



Forumteater in my ass.
Bara skitsnack och falska människor som ser bra ut ytligt.
Även om de förstört min skolgång, har jag aldrig gett upp.
Men forumteater, allvarligt talat är folk så korkade?
Fredrik var den enda som var stark.
Tack för det.

adjöö

Bra dag idag!

Datum: 2010-06-11 /18:20:49 / /  
Idag är det skönt regn ute! Trodde aldrig jag skulle säga något sådant, men jag var ute och gick med Rakke tidigare. Först var det skönt, så vi sprang lite också. Eftersom vi gick i väldigt högt tempo, så var jag tillslut så sjukt svettig innanför kläderna.

JAG HATAR REGNKLÄDER!

Det går inte att undvika att bli alldeles äckligt klibbig och varm inuti. Så direkt efter promenaden tog jag och mamma bilen till stallet, jag satte på ac:n på högsta blås och kallt för att vara svettig och sätta sig i skinnsäten är inte gott! Väl i stallet gick jag en liten stund med min tröja uppdragen så magen fläktades. Plötsligt blev jag kalla så nu när jag kom hem så frös jag ihjäl nästan...

Fast jag gillar fortfarande regnet. Eller okej, en slags hatkärlek.

På tal om hatkärlek, jag har verkligen en sådan relation till mat. Det är väl positivt på ett sätt, för jag har iaf en kärlek till den. Tidigare gillade jag inte mat alls. Nu finns det saker jag tycker är gott iaf. Ångesten slår in nästan alltid när jag äter bara... Tänk vad Robban får stå ut med han tycker jag är vacker och smal, men det tycker ju absolut inte jag. Åh, jag blir så ledsen för alla tjejer idag mår ju nästan såhär! Det finns nästan ingen självkänsla hos dagens tjejer, vi är värda mer!

Jag har som sagt en bra dag idag, sms:ade till Robban imorses att detta skulle bli en bra dag så det får inte hända något som tar ner mig. Inte för att han brukar förstöra, verkligen inte! Han gör min dag mer underbar! Det är bara typiskt mig att det blir något när jag är som gladast. Det låter kanske pessimistiskt, men icke. Det är bara realistiskt.

Åh, sitter och lysnar på Donkeyboy. SÅ BRA! Ska snart hjälpa mamma att göra langos, har aldrig ätit det så det blir spännande. Ikväll ska jag till Robban och grilla och till helgen ska jag hålla lektion för Maja. Både lördag och söndag kl. 13.00.

Jag vill shoppa! Är i stort behov av tygskor, baddräkt och långklänning! (Gärna en långkjol också^^) Har börjat bli mer sådan nu att jag tar bekvämt före snyggt! okej, om jag ska någonstans tar jag ju inget fult :P Har bara fina kläder! Men jag vill känna mig bekväm i kläderna och då är det viktigt att de sitter så som jag känner mig för just den dagen och att jag känner mig "fin" i det.

Egentligen handlar det ju om mina tankar, att jag vill oftast inte ha något som sitter åt för mycket för jag känner mig tjock och en slags känsla att jag bara inte trivs i kläderna. Fast om jag ska ut och festa brukar det vara annorlunda, så länge jag inte ska äta något så vill jag gärna ha tajt. Men helst svart iaf, för när jag druckit lite alkohol så tänker jag inte på hur jag ser ut. Faktiskt, så behövs det ibland! jag skulle likaväl kunna vara nykterist, för alkohol är överskattat. men vi har ju öl som är så gott! Det är något jag kan bli sugen på, speciellt en varm sommardag. Mmm, en kall öl. Sen spelar det ingen roll vad folk antyder, det är skönt ibland att dricka sig lite full så man slipper med alla sina jobbiga tankar. Det är däremot inte skönt att dricka sig för full för då kommer tankarna ikapp. Lugn, jag är verkligen inte alkoholist och använder det som flykt! :P Det är bara sanningen när man har varit med om så mycket och är osäker i de flesta situationer så är det skönt med lite alkohol för då pratar man bara, med vem som helst och om vad som helst. Utan att skämmas! För mig är det så iaf, jag släpper liksom på mig själv precis lagom! Jag vill inte ha någon missuppfattning så tänker säga att jag skulle lätt kunna klara mig utan alkohol, för jag har roligt och är rolig iaf! Jag bara säger sanningen ^^ Det är otroligt skönt, sen blir jag aldrig bakfull heller. Skulle inte dricka om jag mådde dåligt varje gång dagen efter. Det är inte värt det!

DONKEYBOY ALLTSÅ!!!!
Högt och sjunga med.


UNDERBART

Datum: 2010-06-07 /15:06:49 / /  
Jag och Robban har just varit ute på en långpromenad med Rakke i bokskogen, härligt. Fast det regnar..
Jag och Robban ska alldeles strax åka iväg, först förbi stallet och kolla till min underbara pålle på sommarbetet. Så hon inte skadat sig som hon brukar.. Sen ska vi köpa pizza (lyx) och åka till edsås kolla film och mysa! Vi kommer hålla hus där till onsdag eller torsdag. Robban ska jobba imorn och på onsdag, men det gör inget för mig. Det är ändå kväll/natt :P Härligt med lov!

Igår ringde Jonas från skolan mig och jag ska gå en hösttermin på hjälmared för att kunna få ett rättvist omdöme. De tycker alltså att jag är en högpresterande elev som ska ha en fyra, men eftersom jag hr mina sjukdomsproblem som kommit ivägen blev det inget bra, men jag tog fortfarande studenten. Ska bara läsa upp ämnen så jag blir bäst så att säga! Bäst för mitt egna bästa! Super-bra tycker jag och så snällt att de ger mig denna chansen. Klart jag tar den då, har ju något att göra efter lovet och får studiebidrag. Ett par bekymmer mindre och jag ska gå estetisk profil, det tackar jag verkligen inte nej till! Älskar att skapa, leva och RosMarie är underbar!

Katterna har fått ett hem nu också, puh..! Befriande för mig må jag säga! De söta katterna, äntligen!

Helgen som jag och Robban tillbringade boendes i stallet var SSUUUUUUUUPER! Mer än mest underbarast! Längtar så till veckan i början på juli. Det är bättre än ett paradis!
Jag och Robban ensamma, med hundar, katt, kaniner, fiskar och hästar! Det finns till och med en liten damm att bada i, med flytbrygga som Robban tyckte var jätte kul! Den ser väldigt kul ut, men jag som är vatten-rädd, vågade inte hoppa upp och åka på den :( Vädret var underbart och vi lagade tacos! Underbart är just nu mitt favoritord.

Inget får hålla ner mig, ni kan inte stoppa mig från att leva nu. För nu känns det verkligen, jag lever! Jag vill leva och det är underbart!

jag har mer tålamod
än vad ni har hårda ord
ni kan aldrig hålla mig tillbaks

Jag är tillbaks!

Datum: 2010-06-05 /12:51:56 / /  
Fina honkatter!

Hejhej!
Jag har nog inte bloggat sen innan studenten, eller?
Det är i så fall över en vecka sen.. Det har hänt mycket grejer sen dess.
Bilden jag har lagt upp är två sociala och underbara honkatter som bortskänkes väldigt akut.
Jag hade tagit dem om jag kunnat, men jag är tyvärr allergisk och har redan tre. Det lär ju bli värre om jag har fem katter :( Kommer må dåligt tills jag vet ett hem till dem.
Idag ska jag och Robban iaf bo i stallet tills imorn, laga tacos och ta hand om djuren!
UR-MYSIGT!
Imorn ska vi kolla lite på hjulets dag. :)
Det är helt underbart väder ute, vill bara ut!
Kommer ju vara ute nästan hela två dagar, så får väl spara mig lite :P
Var på arbetsförmedlingen i torsdags också, får väl se vad som händer med mig till hösten!
Igår var jag på Malins kalas, kom dit tidigare och hjälpte Klara göra iordning. Våra tårtor blev jätte goda :D Jag som inte ens gillar tårta. Okej, jag har min lingonvecka nu. Men så sugen brukar jag inte vara på tårta, haha!
Fick låna en jätte fin klänning av Malin också, tack!
Nu sitter jag som sagt mest och väntar på att Robban ska dyka upp så vi kan åka.
Min mamma fick ett humörsvängnings-anfall på mig precis, för när hon säger att vi ska åka NU. Då är det nu, man får inte en chans att dricka vatten, kissa eller byta om. Så jag får väl rida själv idag :(
Om hon bara förstod att jag verkligen älskar henne och har sett fram emot att få rida ut med henne, men när hon blir sur så blir hon sur. Jag förstår henne, för vi är väldigt lika :P Men önskar ändå hon förstod!

På tal om fok som tog studenten igår, jag är verkligen ledsen men kan knappt vara glad för de som jag känner och tycker om som tog studenten. För de skulle vara min dag också, samma sak med cykelfesten och balen.
Jag förstår bara inte hur min gamla klass som älskar varandra så himla mycket, kunde bara sopa mig under mattan när jag var borta och låtsas som inget ha hänt. Jag skäms inte över att säga att jag hade också haft en vanlig härlig student som alla andra igår om det inte var för dem. Så när jag åkte in igår började jag gråta lite. Men bara lite!

Idag är jag iaf en optimistisk liten filur, har längtat efter den här helgen länge så hur skulle jag inte kunna vara det? Det är bara sjukt jobbigt med katterna, för mig är att avliva dem inget alternativ. De kanske är lätt för andra att tacka nej, men när man har katt själv och har ansvar för dem då gör det riktigt ont. De ska inte avlivas så enkelt är det! De är små liv, säger vegetarianen. Men så har jag alltid tyckt. Nu ska jag byta om och packa iaf.

adjööö





Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.