Horsemanship

Datum: 2010-09-30 /18:20:12 / Melroose & Tindra /  
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag åker till alingsås. Om hur det gick i stallet idag!

Repgrimman åkte på och det blev lite horsemanship i sommarhagen. Idag gav jag henne en uppgift om att följa efter mig över en presenning, gick UNDERBART BRAAAA!
Hon tvekade knappt, gick över efter mig väldigt duktigt varje gång.

Sedan prasslade mamma och Robban i presenningen, det berörde henne knappt. :D Hon tvekade lite, men sen gick hon över. Jag utökade efter en stund till att hon skulle ta ett steg och stå kvar på den, ett steg till osv. Tillslut stod hon stilla med alla hovar på och bara var uppmärksam på mig!

När jag bad mamma hålla i henne skulle jag prassla våldsamt med presenningen och gå runt henne, Melroose reagerade lite grand i mellan åt, hon ände sig för att se den. Så länge hon ser den är hon bara nyfiken på den.

Det är underbart att ha en så duktig och nyfiken häst. Matte är stolt. :)

Avslutade med att busa av oss, slängde grimskaftet upp på halsen och sprang iväg en bit. Melroose följde troget efter, när jag stannade så stannade hon också direkt, precis bredvid mig. Sprang ite snabbare och stannade lite mer tvärt, hon stannade bredvid mig även då helt perfekt!

Tänk dig att detta är min spjuver som är så duktig!

Lyckopiller.

Datum: 2010-09-30 /14:02:38 / Allmänt /  
Tänker ladda upp lite bilder som gör mig glad!Det finns fler och kommer absolut fler någon dag!
Detta fungerade iaf, det gjorde mig glad :D

Medvind.

Datum: 2010-09-30 /13:10:29 / Allmänt /  
Ja, medvind är jag i desperat behov av nu. Vill inte sitta här och skriva ett rådeppigt inlägg, men är faktiskt bara likgiltig. Har haft motvind i flera år, så det är absolut inte för mycket begärt att nu behöver jag lite medvind. Iaf lite, så jag känner att jag gör något bra och att jag är viktig! Är sjukt sleten idag, men orkar inte bry mig. Ska till stallet sen, då blir jag gladare iaf! Tänker duscha och göra mig i ordning efter det. Ska nämligen kolla på idol och ljus i alingsås ikväll med Robban, Petter och Klara!


Får väl hoppa lite studsmatta och se om det funkar. Glädjerus, tack.


Det är ju fint väder iaf.

Datum: 2010-09-29 /12:50:32 / Allmänt /  
Tänkte försöka glada upp mig med topp 5 hundraser ;D

1. American Staffordshire terrier
2. Rhodesian Ridgeback
3. Australian stock dog
4. Finsk lapphund
5. Jämthund


instabilt..

Datum: 2010-09-28 /18:43:01 / Allmänt /  

Kan inte ljuga, dagen blev alldeles för dålig. Föll totalt som en platt pannkaka... Bröt verkligen ihop och det ska jag säga att det är inte ofta jag verkligen storgråter. Tack älsklingsRobban. Så sitter här och försöker vara optimistisk.


Tänker slå ett slag för tjejer! Har blivit väldigt sårad av tjejer, även killar. Men flest tjejer, har väldigt sällan upplevt tjejer som är genuina och snälla helt igenom. De har antingen behov av att hävda sig, är osäkra så de blir elaka eller helt enkelt egoistiska. Men nu känner jag flera stycken underbara tjejer som verkligen bryr sig om andra! Det är faktiskt inte mig det är fel på, jag är också värd att älskas.

Tänk vad illa man blivit behandlad när det går så långt att man inte känner sig värd att älskas. Med mina egna erfarenheter får det mig också att tänka på hur andra tjejer har det och mår. Har alltid varit väldigt empatisk och omtänksam. (Kan jag säga med gott samvete). Har iaf tänkt på speciellt tjejer, för det vet ju alla att media påverkar oss enormt mycket. Men det som påverkar allra mest är människorna runt omkring, så folk både tänka på andra och inte bara sig själva.

Det stör mig att nu är det nästan bara fokus på individen, när världen och samhäller behöver hjälp. Det är ju inte en slump att mobbningen har blivit mer och intensivare. Det är för att barn/ungdomar tänker för mycket på sig själva. Det spelar ingen roll hur mycket friends satsar pengar på saker som ska ta bort mobbningen i skolor. Tyvärr, det kommer inte hjälpa!!! Vi måste inse att det är varje människa runt om som måste ta ställning och göra något! Det handlar faktiskt om människors liv.

Jag vill inte ens tänka på hur många tjejer det kan finnas som inte tycker de är värda något, blir bara ledsen då. Vet själv hur tufft det är. Slår iaf ett slag för tjejer, för tycker vi ska ta hand om varandra mer!

Jag tänker inte döma någon, om man ska finna "boven" så är det samhället. Det är en stor brist i samhället. Jag är hård också och säger föräldrarna. Alltså allvarligt talat, ni måste måla upp era barn som små änglar "Min lilla tjej skulle aldrig kalla någon så. Det har hon inte lärt sig av mig iaf." "Nej, min pojk skulle aldrig tänka tanken på att trycka ner någons huvud i toaletten. Han är allt en liten ängel" ´LÄGG AV! Lägg eran egen stolthet åt sidan säger jag, en gång för alla. För ursäkta mig men barn kan vara sjukt elaka. Milt sagt..

Ni märker antagligen att detta är ett ämne som är mig varmt om hjärtat.
Jag kan stolt säga att jag tar ställning, gör du det också!Back in school

Datum: 2010-09-28 /12:29:26 / Allmänt /  
Kul att vara tillbaka när Anna, Daryanne och Nazra blir så glada och se än :) Engelskan gick bra som jag fruktade lite för, efter allt jag varit med om är jag alltid nervös för engelska och prata inför allihopa.. Men som sagt det gick bra! Anne är underbar!


Mor min är och handlar skor, hon ska köpa ett par varma och snygga kängor till mig. Hon vet vad jag tycker om, så tror faktiskt det blir bra! :) Lite synd att inte vara med för det är ju kul att köpa skor, men som sagt det är svårt att hinna med! Robban ska hämta mig sen, för han är och trimmar hos sin mormor. Har ju bara klassvärdstid sen och slutar 13.30.

Blir stallet sen såklart, idol och plugga. Längtar till helgen, för det blir ULLAREEEED!


Vill bara säga en sak, jag är ju vegetarian. Kan verkligen inte äta kött, tycker det är äckligt och hatar konstinensen. Sen är det som alla vet, jag är den största djurvännen som finns typ. Djur är det absokut bästa jag vet. Verkligen det bästa jag vet! Har haft en negativ inställning till jakt förut, men förstår nu. Det är väldigt farligt med alla djuren som springer runt, så det behöver ju trappas ner iaf. Individuellt skulle jag ALDRIG ALDRIG ALDRIG skjuta ett djur eller äta det. Men det är ju för något bra. plus att vilt har faktiskt haft det väldigt bra innan de blir mat. Om man ska äta något djur för om djuren har bra djurhållning eller inte, så är ju vilt väldigt bra. Ekologiskt också :) Så jag slår ett slag för vilt! Fast jag inte kan äta det som sagt. Men vad man äter är väldigt individuellt, låt det vara så. Tycker iof sig inte att jakt är den bästa lösningen på mindre viltolyckor, utan viltstängsel! Jag tycker det läggs för mycket pengar på onödiga saker, vägen ut till oss är bland de farligaste i hela västra götaland, så hit med viltstängsel för tusan!!!!


Hörs kanske sen xoxoxoxoxoxoxooo

Snabbis

Datum: 2010-09-27 /19:30:16 / Melroose & Tindra /  
Får bli ett snabbt inlägg idag eftersom jag har haft migrän tidigare, är inte het klar i huvudet än. Blir HEEELT slut av det nämligen. Men huvudvärken är helt borta, tack och lov. Vill verkligen till skolan imorn!


Kom iaf nyss hem ifrån stallet, har varit väldigt deppig idag så tänkte impulsivt "varför inte rida Melroose lite?!" Så jag gjorde det, eftersom jag orkade. Ska tala om för er att det var himla tur att jag gjorde det, för blev fylld av massvis med positiv energi och massa lycka! Himla glad att Robban följde med också :) Vi red på crossbanan (kallas den :P). Där blir lilla guman alltid lite tokig och väldigt pigg. Så hon ville bara trava och galoppera hela tiden! Vi galopperade tre gånger, hon brallade alla gånger utom den sista gången. Så stolt blir jag :D Som vanligt hittade vi även massvis med kantareller, hade inte med oss någon påse så kunde inte plocka alla. Melroose är alltid väldigt närgången på Robban när han bär kantareller så idag fick hon smaka, hon tyckte det var jätte gott :D Har en häst som älskar clementiner och kantareller nu då..! Haha! Det märks antagligen att jag är alldeles jätte glad nu när jag skriver, har ingen jätte kontroll på min grammatik eller utropstecken :P Men är som sagt så glad!

Har mätt hennes mankhöjd förresten, hon är 163 just nu. Fortfarande betydligt högre bak.
Någon som vill gissa på hur hög hon blir? :) Just nu är hon snart 3 ½ år.

Puh, nu får jag samla mig lite.


Dagen till ära så lägger jag upp lite äldre bilder på min älskling. (Lovar att jag ska fixa nyare bilder)
Melroose snart 2 år.
Melroose 2 år och 4 månader (sensommar)
Melroose 2 år (vinter)
Melroose 5 månader.
Melroose (några veckor gammal) och hennes underbara mamma Majka <3Melroose ca 2 månader blir kliad på sitt favvoställe :)Melroose 1 år på utställning (som gick super-bra, stolt matte!)Melroose ca 2 ½ år, satt på henne för första gången!

Angående Blog Awards

Datum: 2010-09-26 /15:50:34 / /  
Har ingen super koll alls på andra bloggare, men tyckte ändå det var lite kul att kolla vilka som vann. Måste bara säga att de som vann förtjänade det verkligen!

- Elin Kling
- Ana Gina
- Egoina
- 17 år och trebarnsmamma
- Maria Montazami

Några av mina favoriter, följer verkligen inte alla som ett klistermärke i deras bloggar. Men Elin kling är min absoluta favorit och de andra tre är väldigt väldigt duktiga! Ana Gina och Egoina skriver väldigt bra, är inspirerande och starka personligheter. Rebecka (17 år och trebarnsmamma) är en självständig tjej som också är inspirerande, inte alla är ju 17 år och har tre barn liksom! Maria Montazami, vad mer behöver jag säga? Hon är bara världens härligaste! Så grattis! Grattis alla de andra också, men känner inte till dem så bra..

För att det ska vara lärt att läsa och tycka om en blogg, ska personen skriva bra, vara sig själv och inte trycka ner andra. Dessa följer alla regler, anser jag.

Kall söndag.

Datum: 2010-09-26 /15:14:56 / Kärleken /  
Är tillbaka ifrån Västra Tunhem nu och bakluckeloppisen. Vi sålde iaf så vi gick i vinst, men så köpte Robban en Nigella kokbok, en klocka och ett par sneaky steve skor!! Jag köpte smyckeslim, pärlor och glitterpuder ifrån panduro! Det blev bra iaf, för vi köpte riktigt bra grejer. Ska se till att skaffa mig en kamera så jag kan ta bild på grejerna :D Synd att det var så förbannat kallt bara, vill typ inte sticka näsan utanför dörren nu när jag kom hem. För hela jag är bortdomnad och stelfrusen :( Påvägen hem åkte vi och tog hand om Melroose och gav henne mat. Hon älskar sin mat och blir alldeles sölig runt munnen, sen ska hon komma med mulen och gosa med mig. Inte alltid lika mysigt :P Fast ändå mysigt..! <3

Är trött i huvudet idag, så detta får räcka.
Vill bara gosa upp i famnen på min Robban, äta godis och titta på en mysig film.
KOM OCH GOOOOSA!
xoÄlgar och sånt ^^

Datum: 2010-09-25 /20:03:56 / Kärleken /  
Nu är jag farlig här.. Skriver mitt tredje inlägg på en dag, blev ju så sugen :D

Lyssnar på empire of the sun, Adrian Lux, Name the pet, MGMT och Alice in Videoland. Får härliga rysningar av så bra musik. Blir lite party sugen faktiskt och det är ovanligt ska jag tala om.

Kom nyligen hem ifrån stallet tog en dusch och nu sitter jag här. Vill bara säga att det är det underbaraste som finns att ha en egen häst och att ha en egen häst som Melroose gör det bara ännu bättre! Det nya bettet fungerade super! Vi red ut rätt så långt och såg två älgar. Melroose hade känt av de redan innan, men när vi såg dem så brydde de sig inte. Woho, vad duktiga hästar vi har Malin!! Sen närvi nästan var hemma så gick vi nerför en liten backe i skogen, helt ovetande om att en bil hade stannat ovanfr för att ta sin post. "PANG!" Så smälldes locket igen och Melroose skuttade rakt upp i luften, är tacksam att man har reflexer innan man hinner tänka, haha! Fick stopp på henne direkt, hon blev mest chockad för att Gullet blev väldigt rädd. M ville bara vända sig om för att se vad som pågick, Gullet lugnade sig efter en bits spring. Väl tillbaka fick M sin välförtjänta mat och jag blev chockad för min tjej äter helt oerhört snabbt nu för tiden..! Fick mocka ur hela lösdriften för de har stått inne så mycket och det är så blött ute att de drar in massvis. ar även upptäckt att Mellis är i en 3-årings trotsperiod.. Som Malin sa: "Det är som med barn. Barn som inte mår bra de tar ut sitt trots på andra. Medans barn som har det bra tar ut sitt trots på sina föräldrar, för de vågar det. Det är sunt att Melroose visar känslor." Det är så typiskt henne bara för hon har verkligen olika dagar :P Ena dagen kelig och världens snällaste, nästa dag tar hon örona bak när jag ska borsta henne i boxen. Ni får inte tro att hon är dum, för hon sköter sig alltid jätte bra. men eftersom hon är så go, så märks det så tydligt när hon är gnällfis. Hon är på pricken lik Majka, fast en frisk version. Majka och Melroose är de bästa hästarna. Majka, må vila i frid <3 Skriver om precis allting för är alldeles lyyyycklig.MAJKAMELROOSE


Vill bara säga att jag älskar Robban väldigt mycket. En bra sak med mig; Jag är förlovad med den bästa mannen på jorden. <3


(lite bildbomb, hihi)

Mat och.. en fingertopp som saknas.

Datum: 2010-09-25 /14:37:43 / Allmänt /  

Ikväll ska jag och Robban laga en supergod middag till familjen, lax med rödbetstzatsiki och rotfrukter i ugnen. MUMS! Det är mycket roligare att laga mat tillsammans med Robban, är faktiskt riktigt dålig på att laga middag och lunch till mig själv. Blir inte sugen eller hungrig på samma sätt, då tar jag den enkla vägen - vaniljyoughurt!


Har faktiskt två enkla recept att tipsa om:


Halloumi med chili

Du tar så  mycket halloumiost du vill ha, sen steker du den så den får lite färg med lite salt. Under tiden tar du färsk chili, finhackar den och blandar med olivolja. Blandar ihop det och häller sedan över på halloumin.


Nötter med aromsmör

Du har din favorit nötblandning (osaltade). Hackar färsk rosmarin, tar lite cayennepeppar, lite muscovadosocker och flingsalt - blandar ihop detta. Lägger en rejäl klick med smör i en panna och värmer upp, lägger i kryddblandningen och rör runt ordentligt. Sedan lägger du i nötterna och rör runt igen.


Detta är bra som plockmat
:)


Jag och Robban förbereder även till loppisen imorn, woho! Får som sagt hoppas att det inte regnar  för mycket bara.. Det är ju inte så kul att stå ute i flera timmar och hålla humöret uppe då, speciellt nu när vi sett fram emot detta så länge. Vi har en positiv inställning iaf!!

 

Förresten min pappa har blivit av med toppen av sitt långfinger på sin vänstra hand, på ett riktigt groteskt sätt.. Vi har inte haft något handtag på vårat badrumsfönster på länge, så skulle han stänga det som vanligt. MEN, han klämde långfingret och fick slita loss fingret så toppen och nageln satt kvar i fönstret..!!! Förstår ni hur ont det gjorde?! Idag går han på ruggigt starka smärtstillande och antibiotika som är som stora hästpiller! Fick se det för första gången häromdagen, för min mamma kan ju lägga om det. Det behöver nämligen läggas om varannan dag, hon är ju sårexpert. Det var faktiskt inte så äckligt som jag trodde det skulle vara, men det hade ju gått ett par dagar. När det hände åkte de iaf in till akuten, och han fick fyra bedövningar i handen. FYRA! Det vet jag av mina tidigare erfarenheter att bedövning i handen gör TUSAN SÅ HIMLA ont..! Sedan klippte läkaren bort benbitar som bara hängde, så nu är pappa en fingertopp och nagel fattigare.

 

ta det lugnt xo


Happy mouth.

Datum: 2010-09-25 /14:30:06 / Melroose & Tindra /  

Köpte ett rakt happy mouth bett till Melroose idag med äpple smak, hon får så mycket tänder nu och bettet hon har nu är för stort. Min lilla tjej har en pytte mule :) 10.5. Bettet är inte helt rak, det har som ett par små bollar i mitten, haha det låter lite väl flummigt men :P Det kallas iaf "mullen mouth". Så ett happy-mullen mouth bett med äpple till mitt hjärta! Tråkigt att det är så himla kallt idag, ska ju rida ut med Malin och Maja. Det får bli massor med kläder på, är jätte frusen av mig.

 

Hästarna avmaskades även igår, så det får bli en lugn ridtur idag. M fick även nya skor, hon skötte sig jätte bra! Något livligare än senast, lite trotsig i mellan åt. Hon är faktiskt bara 3 år, men Henric är suverän med henne!

 

Måste iaf alltid rida med boots fram nu, för hon har fått ett riktigt vuxenhäst-steg så hon trampar av sig skorna jätte lätt. Får mysa med Robban nu, Malin hämtar mig snart. Då blir det mocka massvis, fylla på med spån, halm, hö, fixa Mellis kraft och rida!

 

 


Önskelista

Datum: 2010-09-24 /15:14:56 / Allmänt /  
Här kommer min första julklapps-önskelista: ( det är inte i någon viss ordning)

- Beiga/krämvita ridbyxor och rutiga.

- Fleecetäcke med hals

-Kläder
Klänningar, leggings/strumpbyxor, skor med kilklack, prickigt, hängselbyxor, rött/vinrött, rosetter, fjärilar, mönstrat, mjuka pasteller, transperant, spets, naturfärger, marint, mockaimitation, svart, guldklänning.

- Schabrak i massvis!

- Flytta-hemifrån-grejer

- Stalltermovantar i 3 fingersmodell

- Tunna stövel/Tävlingsstrumpor

- Böcker om exotiska djur

- Fint pannband till Melroose

- Bra penslar

- Orange och mintgrönt nagellack

- Källsorteringspåsar

- Sköna grimskaft som inte färgar av sig eller att färgen slits bort

- The sims 3

- Rumpvärmare till sadeln i fårull

- How I met your mother-box

- Väldigt stora målardukar och mycket små

- Hundrasbok

- Färg till att måla, spec svart och vitt.

- Skön och varm stalltröja

- Varma ridstrumpor

- Pysselgrejer

- Grova och mjuka borstar

- Pengar

- Överraskning!

:DÄntligen helg!

Datum: 2010-09-24 /13:56:49 / Allmänt /  

Det är verkligen en frihetskänsla när det blir helg! Har ju varit sjuk och är inte helt fit for fight än, så ska bara mysa med Robban ikväll. Till helgen blir det ridning, för Melroose har äntligen blivit skodd idag! Fick ju en tappsko för ett litet tag sen, det var även dags att sko de små hovarna. På söndag ska jag och Robban även på bakluckeloppis, woho! Äntligen har jag fått tummen ur tll något som jag tycker är så roligt, har dock aldrig varit på just bakluckeloppis. Hör av mig såklart hur det gick! Det blir mycket förberedelser för detta med älsklingen :) Nu ska jag titta på hem till gården, hihi! Fånigt program jag vet, men det är underbart att titta på!

Debbie Dingle - min favorit i Hem till gården!

När andra är på fest då är jag med min häst.


I rymden finns inga känslor.

Datum: 2010-09-17 /22:21:00 / Allmänt /  

Såg den nyss på bio med Robban, den var så underbart bra!

 

SE DEN! :D


H&M kläderna.

Datum: 2010-09-16 /22:22:59 / /  

Alltså.. Jag har återbeställt kläderna ifrån H&M, fråga mig inte varför. Jag är väl smart, haha! Är som sagt en väldigt fattig student, måste främst ha en vinterjacka. Men skorna, buhu. En klänning blir det iaf, men inte än ;)Högbrunstig häst..

Datum: 2010-09-16 /11:10:40 / Melroose & Tindra /  
Igår höll jag en liten ridlektion för min bror på Gullet, han lär sig himla snabbt! När han kom till mig häromdagen och berättade att han ville lära sig rida blev jag positivt överraskad. Han travade och red lätt till och med igår :D

Melroose däremot... Suck, hon är högbrunstig. Skulle longera henne på lite inspänning, men det var minst sagt MYCKET protester. Upptäckte påvägen ner (då vi går förbi hennes favorit-valack) att hon var brunstig. Men det var inte förrän på vägen upp som jag upptäckte hur mycket brunstig hon var! Hon gick med bakbenen som en anka, skvätte kiss, blinkade och svansen höll hon rakt upp som en spretig solfjäder! Haha, vi skrattade allihopa :P Men kombinationen av en högbrunstig Melroose som sätter och fäller päls, är inte alltid roligt. Jag fick ha tålamod - räkna till tio, tålamod - räkna till tio.

Tänk att jag älskar mitt sto trots allt :)


H&M

Datum: 2010-09-15 /17:29:04 / /  
Dessa grejer har jag beställt ifrån H&M:Är insnöad på svart just nu och de mer lösa modellerna, är inte så mycket för tajt längre. Just sånna skor har jag drömt om i flera år, verkligen! ÅH

Dessa är grejer jag VILL HA ifrån H&M:

Okej, jag är minst sagt insnöad på svart som sagt. Men för mig är det bara skönt för tycker det är rå-snyggt på kläder och nästan alltid när jag hittar något snyggt är det något väldigt annorlunda eller färgglatt. Tråkigt att jag är en fattig student..
Julklapp, maybe? ;)

Torsdag = torsdagsmys

Datum: 2010-09-15 /00:22:38 / Allmänt /  
Idag är det torsdag och då har jag och Robban alltid torsdagsmys på kvällen. Idag blir det något annorlunda, vi ska till Bamboo och äta. Romantiskt!! Sitter här och längtar, men vi ska inte åka förrän halv sju. Längtar!

Dagen har väl inte varit så bra som den borde, sov till fem i halv tolv idag för jag var ute igår. Var inte något bakfull, skönt. Brukar inte bli det men iallafall. Mitt utslag på sidan av magen har däremot blivit värre, det är som bältros för nu har jag fått en riktigt aj-aj inflammation i vänster ögat. Sitter med glasögon men när jag tog ur linserna blev det bara värre. Hoppas det är över imorn för blir lättretad av alla dessa saker som gör ont.

När mina föräldrar var påväg hem ifrån besiktningen idag så märkte dem att det var något fel på bilen, IGEN..! Påfrestande för oss, tycker synd om mamma och pappa. Väldigt mycket tack till Jonas som ska komma och hjälpa oss med bilen imorn!

Vi hatar telia också (förlåt Anna :*) pappa har fått flera fakturor från telia om vårt bredband som vi stängde av i mars!! Det är tre månader efteråt som man ska betala bara, de påstod att bredbandet hade satts igång igen i juni därför ska vi betala till oktober. Jag fick vara den lugnande länken i familjen, lagade lite fisksoppa och gav snälla kommentarer! Min mamma bokstavligt kokade, pappa var riktigt arg också men det krävs väldigt väldigt mycket för att han ska koka. Vi kompletterar varandra så fint :) Pappa ringde åter igen och fick prata med någon slags chef, det var himla tur ska jag säga dig. Pappa var riktigt bestämd och han fick rätt för sin sak! Tyligen hade mannen han pratat med låtit lite nervös för att pappa var så bestämd. BRA PAPPA!!!

Vanligtvis tycker jag att regn brukar höra till sådana saker man inte tycker om, men idag är det en perfekt dag för regn. Melroose älskar regn och slipper alla onda insekter. Jag var ute igår så har gått i stor tröja och mysbyxor hela dagen. VAr ute på en promenad förut med Robban och Rakke, alltid lika mysigt. Älskar regn på det sättet, luktar gott och låter mysigt. Gillar inte regnkläder däremot, det spelar ingen roll om de är fula eller snygga de kan inte andas! jag blir som en instängd smältande ost. Hatar fuktigheten ifrån att promenera eller springa i regn med regnkläder... Det finns iaf inga som andas bra på mig.

På tal om det där med att vara bestämd, när pappa fick vara det idag och han fick rätt i sin sak pga av det.

Melroose installad!

Datum: 2010-09-15 /00:16:28 / Melroose & Tindra /  

Idag är det typ tredje dagen Melroose stått inne på natten och det har fungerat suveränt! Det är så underbart, att de andra kan gå ute i lösdriften så kan hon äta i lugn och ro. Hon är ju bara 3 år och växer jätte mycket just nu, tjoffar i henne massvis av lucern och korn. Resultat har jag alltid börjat se, hon var ju en liten tjockis på sommaren (så härligt:)) Men när det inte var något bete kvar så gick det ganska fort, hon hann aldrig bli för smal puuh. Det är iaf super-bra att vi kom på  en lösning som fungerar suveränt! Hon är ju mitt lilla hjärta, jag mår inte bra om inte hon mår bra..!

 

Ingen ridning imorn eftersom hon fick en tappsko i söndags, det blir till att använda boots på henne hon har sånt övertramp att hon trampade av sig vä. fram sko.. Det var ju dags här snart att sko henne iaf, men otur iaf! Hon tycker det är rätt skönt att bara gå och käka mat, men det märks när hon inte ridits eller aktiverats på ett tag, då är det "Jippie". Då blir matte glad :)

 

Att fälla och sätta päls tycker M däremot inte alls om, usch och fy. Ännu en sak jag tjoffar i henne - B-VITAMIN! Märker resultat där med, skönt. Jag förstår henne iaf om man tänker på hur jag är under lingonveckan så får hon allt vara lite bitch i mellan åt, jag älskar henne iaf. :)

 

Det kommer fler inlägg om Melroose, ska allt komma igång med det! Hon är ju mitt livs mittpunkt.

 

xgodnatt


bara för att..

Datum: 2010-09-13 /16:43:46 / Allmänt /  
Hissa och Dissa :P

HISSA

Elin Kling
Den enda bloggen jag faktiskt tycker om, hon klär sig ruggigt fint och verkar vara så naturlig och ödmjuk.

Melroose
Även om hon var jobbig igår och inte på sitt bästa humör, så längtar jag JÄTTE mycket till henne iaf och älskar henne mest av allt <3Källsortering
Både roligt och bra :D

Aerosmith - Janie's got a gun
Lyssna på den en gång så är du fast!DISSA


Negativa människor
Folk som gnäller på precis allting, tror att allt är emot dem och att alla ska tycka synd om dem. Vill inte låta hård, men det är inte roligt med människor som inte har något positivt att berätta om. (Oftast är det smågrejer..) Det är faktiskt mest synd om dem.

Sverigedemokraterna
Jag säger bara "bite my ass".

Kalas
Asså förlåt, men den stela "kalas-stämningen"..

Mobiltelefoner
För dyra.Inspiration

Datum: 2010-09-11 /23:34:25 / /  
Just nu..

Höstlöv
Elin Kling
Djur
Svart
Kärlek
Bekväm lite rå söndag

Saturday

Datum: 2010-09-11 /17:19:38 / Melroose & Tindra /  

Idag har jag träningsvärk för har cyklat långt, ikväll förtjänar jag godis :)

 

Underbart idag igen att rida min super-duktiga 3-åring, det är så roligt :D Ska köpa ett "nova-bett" till henne bara. Idag var det första gången Melroose busade ordentligt i galoppen, vi var på crossbanan och där blir hon busig och glad. Bästa tjejen <3

 

puss på min R


Listan

Datum: 2010-09-08 /13:20:14 / Allmänt /  

Saker jag ogillar :

- Migrän
- Kött
- Mobbning
- Djurförsök
- Falska människor
- Folk som slår hästar (även andra djur)
- Otrohet
- Bortskämda/spydiga barn och ungdomar
- Våld
- Djurplågeri
- Krig
- Ilska
- Lögner/Oärlighet
- Att djur utrotas
- Folk utan respekt till andra
- Rasism
- Grupptyck
- Jeans (snyggt på andra men inte på mig^^)
- Oplanerad vardag
- Jägermeister
- Nazism
- Astma
- Botox
- Yoghurt med bitar i
- Människor som försöker vara coola
- Grymt rika människor som inte skänker pengar till rika
- Halsont
- Bo i en storstad
- Smuts inomhus (Spec smutsiga badrum..)
- Karlsson på taketVi får se när nästa lista kommer ;)


Hot stuff

Datum: 2010-09-07 /14:16:56 / /  

Tove Styrkes låt är riktigt bra faktiskt, tyckte inte så mycket om henne under idol. Men million pieces är ruggigt bra!

Älskar även Rude boy med Rihanna, stolt!Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.