Hon gör mig glad

Datum: 2013-08-30 /00:48:04 / Melroose & Tindra /  

Ridpasset på Melroose idag var grymt! Nu vet man att hösten är på ingång, för Melroose är pigg och elektrisk. Så kul! Hennes bästa årstider kommer nu.

Idag använde vi oss av lite bommar, vad hon taggar till alltså. Jag satt bara där och hängde med över bommarna typ. Tänk när vi ska hoppa första gången efter skadan, M kommer bli tokig. Haha!

Den bruden alltså, hon är bra speciell. Vet inte vad jag gjort utan henne. Hon gör mig så glad.


Dålig dag

Datum: 2013-08-28 /20:32:31 / Melroose & Tindra /  

Har legat som en död fisk hela dagen pga migrän + att jag har lingonveckan.

Är så glad att jag har Tindra, hon gör såna här dagar ljusare. Fina hund vad jag älskar dig <3


Håller tummarna!

Datum: 2013-08-28 /15:29:52 / Bloggtävlingar /  

http://lamias.se/tavling-vinn-freedom-trans/#comments


Nybadad tjej <3

Datum: 2013-08-26 /01:51:33 / Melroose & Tindra /  

Sen vi hördes senast har det varit FULLT ÖS!

Melroose har badats, sen har vi haft mysiga barbacka-turer. Hon är pigg och positiv igen. Det märks att så fort man kliver in i paddocken så dör motorn. Hon tycker ändå om att vara där, hon vill jobba. Men hon går in i en slags comfort zone. Något vi måste jobba på. Längtar tills vi får hoppa igen, för då har hon banne mig motor på banan, haha!

Vi har varit iväg på en tur för att hälsa på valpisen. Tindra var med nu och hon var nyfiken på valparna, men lät de vara med sin mamma såklart.

Sen har jag druckit vin och myst med en nära vän, igår var det häng med andra kompisar med lite bowling.

Förresten, hoppas inte ni har missat EM som just varit! Våra svenskar har verkligen levererat! Det största är ju lag-bronset till hoppryttarna! :D


Deep talk

Datum: 2013-08-23 /00:34:30 / Allmänt /  

Att kunna se och ta på lyckan. Men att inte kunna känna den i hjärtat och själen.. Så har det varit för mig nästan varje dag på senaste. Jag är så frustrerad för jag försöker. Jag brukar känna så mycket, jag kan känna kärlek på miljontals mils avstånd. Men just nu består mina känslor nästan bara av likgiltighet. Vissa glimtar dyker upp då jag känner äkta lycka. Men vågar i den stunden knappt stanna upp och verkligen känna den. Jag är för rädd för att den ska försvinna. Bra saker leder alltid till bakslag. Ursäkta att pessimisten kommer fram. Jag brukar vara en optimist, men jag är bara realistisk. Tråkigt men sant.

Jag ser fram emot den dagen som jag vågar vila i stunden av äkta lycka igen. För det är ju det vi lever på. Just nu har jag bara en tom själ som behöver fyllas.

Tråkigt inlägg för er som läser kanske, men jag är tillbaka till mitt original-bloggande. Like it or leave it.

Vill inte tynga någon annan med mitt tråkiga tjat. Att skriva av sig hjälper faktiskt mycket. Att jag sen väljer att göra det på en offentlig blogg är min ensak. Men jag hoppas på att folk som känner likadant inte känner sig lika ensamma. För ingen ska behöva känna sig ensam.

Det var allt för denna natten. Kram och sovgott.


Natt-tankar

Datum: 2013-08-22 /01:25:20 / Melroose & Tindra /  

Idag (eller rättare sagt igår) när jag red M kände jag direkt att hon var trött och matt. Hon var samarbetsvillig men musten var ur henne redan när jag hämtade henne i hagen.

Självklart börjar tankar snurra. Hon har ju varit fräschare än någonsin sen jag satte igång henne, men så kommer detta. Men jag tar tag i mig själv och inser att det beror ju på dagsformen, hon hade en sämre dag helt enkelt. Sen finns det inte mycket näring i betet och hon börjar redan ladda till vinterpäls.

Jag bara längtar tills vi är igång på riktigt! Tills vi galopperar fram i skogen så tårarna rinner av vinden i ögonen.

Ser fram emot nästa ridpass och hoppas på en bättre känsla då!

Godnatt på er.


Mysig förmiddag med min knäppis.

Datum: 2013-08-21 /12:53:59 / Melroose & Tindra /  


3 saker ni kanske inte visste om mig...

Datum: 2013-08-21 /10:42:14 / Allmänt /  

- Jag älskar tamråttor! Någon gång i framtiden kommer jag skaffa det.

- Jag kan få båda mina ben bakom huvudet.

- Flög av en häst mitt ute i skogen en gång så jag bröt två fingrar. Fick opereras av specialist och sätta in stift. Det var den värsta fingerfrakturen de sett. Att dra ut stiften var INTE skönt.


Bloggtips

Datum: 2013-08-19 /23:45:39 / Allmänt /  

Vill bara tipsa om en grymt bra blogg:

http://lamias.se/

Tjejen är äkta, skriver bra och är verkligen duktig med hästar. Jag vet även att hon är genuin och go, för har träffat henne i verkligheten ;) Klart en av mina absoluta favoriter. Kvalité!


Underbar uteritt

Datum: 2013-08-18 /01:16:28 / Melroose & Tindra /  

Idag red jag ut med några av tjejerna i stallet. UNDERBART! Älskar verkligen stallet jag står i <3

Melroose var pigg och glad. Bästa tjejen. Hon känns fortfarande fräschare än någonsin!! Längtar tills vi får galoppera, i september smäller det! M längtar lika mycket har jag märkt. ;D

Kära vänner, jag önskar att min uppdatering var mer rolig och mer ofta. Jag har dessutom varit usel på att svara på kommentarer. FÖRLÅT från djupet av mitt hjärta. Ni betyder! Jag är bara i en sån här period nu, vet inte hur lång tid det kommer ta att hitta tillbaka till så jag hade det förut.

Annars då... På tisdag börjar jag 4 veckors psykiatri-praktik. Spännande!
Tindra mår bara fint, just nu ligger vi ensamma i sängen och myser. Världens bästa vovve. Kärlek.

Ha det fint nu allihopa!


Jag älskar er av hela mitt hjärta <3

Datum: 2013-08-17 /00:22:49 / Melroose & Tindra /  

Mina tjejer.


Lycklig häst!

Datum: 2013-08-15 /21:04:07 / Melroose & Tindra /  

Idag tog vi en tur ut i skogen. Det var verkligen underbart. Melroose bockade till och med! Hon är så glad över att trava och vill ju galoppera. Men det blir i september.

Hon är verkligen ännu bättre i ridningen nu. Hon är mjuk och jämnsidig. När jag ska tränsa sänker hon huvudet och tar bettet, helt frivilligt. Hon tycker verkligen det är kul att rida!

Snart är hon i tip-top igen! Can't wait!!

Fina, älskade häst.


Tips!

Datum: 2013-08-15 /11:32:25 / Bloggtävlingar /  

http://www.elfstrands.webrider.se/lasartavling/tavling-med-wist-design-vinn-egendesignat-pannband/#comments


Hälsning från Melroose

Datum: 2013-08-14 /20:54:46 / Melroose & Tindra /  

Här har ni dagens bedrift ;)


Travat!!!

Datum: 2013-08-11 /22:44:50 / Melroose & Tindra /  

Idag har jag travat på Melroose!! Hon kändes såå fin. Det var verkligen underbart! Det märktes inte alls att hon vilat, hon var så mjuk. (Förutom tjockis-magen hihi)

Har även back on track-paddar till alla benen nu. Som ni ser på bilden. Sen jag började med dem har hon inte varit något gallig i benen. Tummen upp!!


Fiona <3

Datum: 2013-08-07 /22:57:06 / Melroose & Tindra /  

Vi blir med valp igen! Så underbart! Självklart blir det en italiensk vinthund igen. Tänk Tindra blir "storasyster".

Vad vi längtar efter dig!!


Humor för en hästnörd

Datum: 2013-08-05 /22:23:47 / Melroose & Tindra /  


Stallet = kärlek

Datum: 2013-08-05 /01:45:04 / Melroose & Tindra /  

Har haft en underbar sommarkväll i stallet. Red ut med Felicia och Carina, det var verkligen härligt. Melroose och jag var lika glada bägge två!

Vi mötte ett sulky-ekipage, första gången någonsin för M. Hon blåste upp sig lite, men stod med alla fyra hovar i backen och skådade detta ekipage. Den var allt lite läskig men ändå spännande.

Det är verkligen underbart att komma igång med tidningen igen! Att sitta på Melroose rygg är verkligen underbart. Jag har definitivt världens bästa häst ^^

Annars då. Jag har börjat använda back on track paddar på M. Hon har det på natten på frambenen med lindor. Har redan märkt ett positivt resultat, dessutom märks det att hon tycker det är skönt med de på benen. För annars är hon "fröken-super-sensitive-legs". Hon visar tydligt om hennes ben inte vill ha något på sig som hon inte trivs med.


Valp-bomb-bilder på Tindra!

Datum: 2013-08-04 /17:03:56 / Melroose & Tindra /  

8 veckor gammal, lilla tjejen.


Världens sämsta bloggerska

Datum: 2013-08-03 /00:28:21 / Melroose & Tindra /  

Förlåt för att jag inte bloggat på evigheter. Saknat det. Hoppas att jag får mer tid och motivation till att blogga nu igen.

Jag har iaf börjat skritta min fina Melroose! Äntligen! :D

Hörs snart igen, med mer intressant och kul. Jag lovar!Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.