Långpromenad

Datum: 2014-01-31 /14:50:25 / Melroose & Tindra /  
Har tagit en härlig långpromenad med tjejerna, i vårt vackra vinterparadis.Terapi <3

Mer klänningar

Datum: 2014-01-31 /10:11:11 / Inspiration /  
Ni som tycker det är dö-trist att se massa klänningar kan scrolla vidare. 

Min häst älskar snö!

Datum: 2014-01-30 /22:29:10 / Melroose & Tindra /  

Idag var det full fokus som gällde för mig. Det snöade för fullt, jag och Melroose tog oss till ridbanan. Hon var väldigt glad och taktade hela vägen dit. Sedan blev hon helt överlycklig för på ridbanan var det ett par decimeter snö. Dessutom satt jag ju uppe på henne rygg i söndags senast, det var precis som att hon utbrast: "Weeeei, matte vad kul! Äntligen är du uppe på min rygg igen. Det finns inget som är roligare!"

Hon pep och var elektrisk när jag red. Jag fick verkligen ha full fokus och vara konsekvent i min ridning. Men samtidigt hade vi såklart kul ;) Jag höll henne sysselsatt, hjärnan fick verkligen jobba. Hon var mycket ambitiös och jobbade verkligen med mig! Till slut var hon inte lika mycket på spännen, men fortfarande med mycket framåtbjudning. Jag hade lyckats kanalisera den, hon kändes super-fin. När det inte är mörkt ska jag se till att ni får nya bilder på oss!


Bilden är tagen efter ridpasset inne i stallet. Tänkte ta en fin bild på huvudet, men hon ville bara gosa och var nyfiken. Såhär blir det då, haha! 

Jag blir fylld av massa kärlek.

Datum: 2014-01-30 /11:19:17 / Melroose & Tindra /  

Alltså titta på mina älskade pyren, det går nog inte att ha det mysigare.
Jag kan verkligen inte få nog av att titta på dem, för varje gång blir jag fylld med massor av kärlek. De är inte bara så otroligt fina, utan att de älskar varandra så mycket värmer mitt hjärta. Åh, jag är som en stolt mamma på rosa moln. <3

Kärlek vid första ögonkastet

Datum: 2014-01-29 /23:27:19 / Allmänt /  
Hittade just den snyggaste kavajen någonsin, enligt min åsikt. Eftersom jag inte varit intresserad av tävlingar de senaste åren, så har jag inte hängt med hur tävlingskläderna ser ut nu.

Här: http://melindaeriksson.blogg.se/
hittade jag iaf den snygga kavajen, hoppas det är okej att jag lånar bilderna!


Den heter Animo link. VILL HA!!!

Melinda du kommer vara snyggast av alla på tävlingsbanan ;) 


Liten vs. stor hund

Datum: 2014-01-29 /15:10:28 / Melroose & Tindra /  
Jag tänker på detta med att det är delat mellan stor och liten hund. Jag stöter ofta på folk med stora hundar som aldrig skulle kunna tänka sig att ha en liten hund. Endast pga storleken, inte något annat. Jag tycker man borde tänka längre än näsan räcker. Fine, man har olika smak det kan jag förstå. Man kanske fastnar för en viss ras, som jag har gjort med italienare. Men det är inte okej att kalla Tindra för lilla råttan nedlåtande och klappa på din stora hund samtidigt som du säger "detta är en riktig hund."
 
 
JAG FÖRSTÅR INTE......... Vi är ju hundmänniskor båda två, varför inte lära sig lite mer om varandras hundar eller dela glädjen i att ha hund. Vi har ju faktiskt något gemensamt. Min hund går på alla fyra, kissar, bajsar, luktar, skäller, gnyr, busar och myser som hundar gör. Så tro det eller ej hon är en hund! *ironi* 
 
Jag är van vid att folk säger allt möjligt om Tindra. De flesta brukar dock tycka hon är så söt! Men jag tar inte åt mig för jag tycker Tindra är den vackraste vovven som finns. Men vissa gånger kan jag inte riktigt förstå. Varför ens säga något?
 
Det kan iaf sätta en tankeställare i mitt huvud. Varför är det okej att kalla min hund en råtta bara för att hon är liten? (Edit, du får gärna kalla henne råtta av kärlek och jag älskar tamråttor, så tycker inte de är fula. Utan de är tanken människan har bakom sitt utlåtande.) Jag menar jag går inte fram till en amstaff eller pitbull och kallar den gris. (Det är många som tycker de ser ut som grisar, inte jag dock.) Folk i allmänhet gör inte det. Men bara för att Tindra är en liten hund säger folk "lilla råttan". Det är även många chihuahuar som kallas råtta. De anser att små hundar är råttor. De ska vara rejält och bastant, då är de en "riktig hund."
 
Bara för att jag tycker såhär så blundar jag inte heller för det faktum att dvärghundar kan vara ouppfostrade. Men om vi likaväl ska ha den fördomen att: Alla små hundar är bjäbbiga, bortskämda dammtussar. Så kan vi ha fördomen: Att alla Amstaff/pitbull/rottweiler/Ambull/osv är livsfarliga kamphundar. Du ser det är inte hållbart!
 
Som sagt om du kallar min hund  för en ful råtta så blir jag inte arg, du får tycka vad du vill och jag har annat viktigare att lägga min energi på. Men jag tycker inte det är okej. Åter igen varför ens säga något? Jag har inte frågat om du tycker min hund är fin. Du behöver inte slänga ut dig något om du ser min hund och tycker något negativt. Likväl som om du tycker något positivt behöver du inte säga det heller, om inte du vill. Men skillnaden är ju självklar, jag blir glad om någon tycker min hund är söt och lyssnar inte om någon tycker min hund är ful.
 
Det var som en person sa till mig för några veckor sedan efter att ha sett mig ute på promenad med min hund. Jag kommer utan hund och då säger personen:
-  Jag gillar inte såna hundar som du har. Den var så mager, som att den ska gå av och tycker de är fula. Jag hade aldrig kunnat ha en sån. Liten bjäbbig sak.
Varav jag svarar:
- Man får tycka som man vill.
Personen frågar:
- Vad är det för ras?
Jag svarar:
- Italiensk vinthund
Personen ser då väldigt förvirrad ut, den har aldrig hört talas om rasen förut och kopplar inte heller att vinthundar är smala hundar. De har sån kroppsform. Personen såg den bara som en liten jobbig hund.
 
Här reagerar jag, jag har inte frågat om personens åsikt. Men personen tycker uppenbarligen det är okej att säga att någons djur är fult. Ska jag säga till folk då "Tycker faktiskt ditt barn är fult" ?!
Nej, precis det gör man ju inte. Å Tindra är för mig som mitt barn, det blir helt enkelt att jag tappar en del respekt för personen i fråga.
 
Bör tilläggas att den italienska vinthunden räknas inte ens till dvärghundar. (De som många människor ser som bjäbbiga och ouppfostrade). De räknas till vinthundar. Jag tycker dvärghundar är fina, vill bara påpeka detta för folk som inte ens har kunskap om saker de pratar om, stänger jag av öronen till helt. 
 
Sen kan vi börja prata om detta med kläder på hund. Men det får vi ta i ett eget inlägg. Nu fick jag ventilerat mig lite, tack och hej!
 

5 saker om Fiona

Datum: 2014-01-29 /11:56:04 / Melroose & Tindra /  
1. Fiona är född 25 juli 2013. 


2. När Fiona är glad att se en så pussar hon en massor i ansiktet och nafsar försiktigt på ens näsa. Sen så ålar hon sig över ansiktet, liksom stryker sig och kramas såklart. <3 

3. Hon är ett riktigt litet matvrak! Hon vill smaka på allt som är ätbart och är inte det minsta kräsen. Så fort något prasslar, någon går till kylskåpet eller liknande så är hon där snabbare än blixten.

4. Hennes favoritleksak är ett litet tigerhuvud som suttit fast på en strumpa. 5. Hon är livrädd för grävskopor. 


Första gången

Datum: 2014-01-29 /01:29:20 / Melroose & Tindra /  
Ja, jag har inte berättat för er om vad som hände i söndags. Jag flög av Melroose för första gången vid uteritt (jippie...) Efter det låg hon på minussidan kan jag säga, för såhär gick det till: 

Vi var 5 ryttare med 5 hästar inklusive mig som skulle rida ut. Jag visste att Melroose skulle vara taggad. Jag hade så rätt, hon var som värsta tickande bomben. Trots detta hade jag kontroll över henne, men så plötsligt... Hon stegrade sig så högt att vi var millimeter från att slå över, jag kände detta så fick kasta mig av för att vi inte skulle gå runt. PANG! Så landade jag på rygg, med en rejäl smäll på den sten-hårda grusvägen. Jag kände mig otroligt nog helt lugn, det var bara att hoppa upp igen. Kände knappt efter hur jag mådde. Melroose stod blixtstilla vid mig och såg verkligen chockad ut. Mina fina stallvänner blev oroliga för min skull, men vi fortsatte ändå. Melroose var fortfarande taggad efter detta, men samtidigt from som ett lamm. Jag kände att hon inte menade att skada mig, att hon endast var så taggad att hon inte visste var hon skulle ta vägen. Men sådana stegringar vill jag inte veta av ändå.

Efter ridturen kom vi alla tillbaka välbehållna. Jag kände mig lite lite mör, men det var ju förståeligt. Jag kände mig inte det minsta rädd heller (kanske dumt?!). Jag är verkligen inte rädd för att ramla av, jag är däremot rädd att det ska hända Melroose nåt. 

Mot kvällen kände jag mig fortfarande lite mör, men det var som sagt ytterst lite. Men så kom dagen där på... Jag kunde verkligen inte röra mig, jag hade fruktansvärd huvudvärk, nacken och ryggen värkte något djävulskt (milt sagt). Jag var extremt öm och stel. Detta håller i sig fortfarande... Är arg för att jag har ont, kan jag inte vara någon typ av superkvinna med självläkande krafter? Haha, hade varit bra.

Världens snällaste mamma longerade M igår och tömkörde henne idag, M skötte sig som ett A-barn - med andra ord exemplariskt. 

Imorn ska jag pallra mig upp på hennes rygg igen, som jag längtat!!! Får se hur mycket jag kan göra med min stela kropp dock. Men jag ska iaf rida! Jag älskar att rida min häst, jag älskar utmaningar och jag vet att hon inte gjorde det för att vara dum. Hon är min guldklimp. 


Gammal bild <3

Ge mig energi.

Datum: 2014-01-28 /15:17:23 / Allmänt /  6 månader idag! :D <3

Datum: 2014-01-25 /18:46:47 / Melroose & Tindra /  Stallhundar

Datum: 2014-01-24 /17:20:25 / Melroose & Tindra /  
För att klara av vinterkylan när tjejerna är med i stallet, så brukar de ligga i sadelkammaren vid elementet.
Notera att de har horseware täcken på sig ;) Dressyrhästen Melroose

Datum: 2014-01-23 /18:38:45 / Melroose & Tindra /  
Idag åkte dressyrsadeln på, med schabraket jag fick i julklapp. Satt på en mycket positiv och pigg häst, så tänkte att jag rider igenom LC:1 för skoj skull - vilket gick super-bra! Alla fyra benen höll sig på backen, framåtbjudningen var underbar, lite stark blev hon i övergången från galopp till trav (det roligaste är ju att galoppera tycker fröken ;)), men i andra övergångar var hon koncentrerad och känslig. Det kändes nästan magiskt, som vi kunde klara vad som helst. Sån häftig känsla! Hon gjorde verkligen allt för mig och det var kul att dressyra! :D 

Det finns ingen som fyller mig med så mycket energi som hon. Längtar återigen till nästa ridpass! 

Oh, yesterday

Datum: 2014-01-22 /21:26:04 / Melroose & Tindra /  
Igår dansade jag på rosa moln, efter ridpasset på Melroose!

Vi hoppade 1 meter, vårt rekord på höjd uppsuttet!! :D Höjden är verkligen inte det viktiga, men det är väldigt häftigt att sitta på en häst som flyger över 1 m utan större ansträngning, hoppar lätt och som om hindret ligger på 1,50.

Finns nog ingen häftigare känsla än att sitta på Melroose när vi flyger över hinder. Så fantastiskt jäkla underbart rent ut sagt!


Ovisad bild från i somras. 

Hon var dessutom grymt fin resten av passet, hon gick verkligen i uppförsbacke och hade mycket energi men utan att bli helt knäpp. Hon är perfekt i mina ögon. Längtar bara till nästa ridpass! Min ögonsten. <3

Läsvärt inlägg med glimten i ögat:

Datum: 2014-01-22 /20:35:22 / Allmänt /  

http://stallbabbel.wordpress.com/2014/01/16/nya-trender/Fart och fläkt.

Datum: 2014-01-20 /11:10:10 / Melroose & Tindra /  
Alltså jag måste erkänna att jag älskar fart och fläkt i ridningen. Så jag har definitivt den perfekta hästen.

Fatta mig rätt nu, det ska inte vara massa okontrollerat fläng och hästen ska vara riktigt bra grundriden. Men jag tror på att kunna ha kul, släppa loss lite och inte vara så sträng. 

Detta fungerar iaf väldigt bra för mig och Melroose. Hon har aldrig varit så rolig att rida och hon har aldrig själv tyckt det är så kul att bli riden som nu. Jag känner också att jag har hittat mig själv i ridningen igen, mitt självförtroende är tillbaka och jag känner mig trygg.

Låter lite knäppt va? Haha! Att jag känner mig trygg på min vilda häst. Men det är sanningen. Jag känner mig trygg med henne och trygg i mig själv. Jag vet att om hon velat kasta av mig så hade hon gjort det om och om igen, hur lätt som helst. Men det är energi, lycka och glädje i Melroose kropp som vill ut. Jag ska bara kanalisera den så att den kommer ut på rätt sätt, än så länge kommer den ibland ut på "fel sätt" för att det kokar över i fröken M:s skalle, men jag bannar inte henne för det. Utan jag tar kontroll över situationen och låter henne trava eller galoppera på framåt. Självklart tar jag kontroll över situationen och henne först, annars skulle jag helt ärligt utsätta oss båda för livsfara. Men att låta henne rulla på i lätt sits på ridbanan, eller ösa på ute i snön gör oss båda gott. Jag vill aldrig att denna lyckliga Melroose ska försvinna. Är hon lycklig så är jag lycklig. 

Men fråga er själva helt ärligt, gör ni detta med er häst ibland? Även om ni kanske inte har en elektrisk och het häst som min, så kan jag lova att det gör er gott.


Så ut och ös på med er häst! 

Utan er är jag ingenting <3

Datum: 2014-01-19 /23:00:47 / Melroose & Tindra /  

INTE ACCEPTABELT.

Datum: 2014-01-19 /22:31:44 / Melroose & Tindra /  

Jag har aldrig känt mig så kränkt i hela mitt liv. (Mår äntligen såpass bra att jag kan ha kontakt med omvärlden.) Men har idag spenderat 4 timmar på akuten för att migränen var totalt ohållbar. Sen jag varit 11 år är detta den enda gången jag åkt in för detta. Men när smärtan inte går att kontrollera det minsta och man hellre vill dö, då ska man få hjälp. I stället fick jag värsta bemötandet av en helt oförstående läkare som vägrade ge mig smärtstillande. Jag kände mig mindre värd än smuts, detta var verkligen droppen. Nu känner jag mig helt mosad och värdelös. 


Sorry för deppig uppdatering, men jag tycker det är viktigt att dela med sig även av det dåliga. Sen är detta min blogg ju, där jag kan skriva av mig. Vet även att många befinner sig i liknande sits och vill ge er styrka!


Hoppas ni har haft en betydligt bättre söndag! 

Vilding

Datum: 2014-01-18 /19:58:09 / Melroose & Tindra /  
Jag måste ha någon form av dödslängtan som red ut på Melroose idag. Hon var verkligen helt galen, men jag kunde ändå ha kontroll på 600 kg krut som jag hade under mig. Det blev ordentligt med galoppjobb i paddocken efteråt, eftersom hon var full av energi. Avslutade med en nöjd och super-fin häst!! 

Hundarna var med ute, men Fiona stannade flera gånger när det var öppet för då blåste det kallt som tusan. Men det var bara att kämpa vidare! Hon tyckte det var roligare när vi kom in i skogen. Tindra sprang tappert med som vanligt.

Sen tittade jag på när några vänner ifrån stallet hoppade träningshoppning på Alingsås rs. De var såå duktiga! Min tur igen nästa gång! Blev inget denna gången pga min hälsa. 

Nu är jag nyduschad och ska bara få upp värmen igen. Hoppas ni har en fin lördagkväll! 
Me like dresses, mucho!

Datum: 2014-01-18 /11:29:23 / Melroose & Tindra /  

Fredagsmys med mormor <3

Datum: 2014-01-18 /01:08:56 / Melroose & Tindra /  En lista lånad från ussing!

Datum: 2014-01-16 /20:13:00 / Allmänt /  
När vaknade du imorse?
Vid 8-tiden.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Fan, jag har migrän.

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Ett privat samtal som jag inte delar med mig av här.

Vilket humör är du på?
Utmattad, seg, uttråkad och tom.

Vad har du på dig just nu?
Svarta mysbyxor och en tråkig T-shirt. 

Har du ont någonstans?
Ja, i nacken och huvudet.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Vegetariska mini vårrullar.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Vanilla Coke och hallonsourbet.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Alingsås kommun.

Vad ska du göra idag och ikväll?
Ingenting, bara vila upp mig och må bättre. Sjukt spännande, haha.

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Har tråkigt nog inte klarat av att lyssna på någon musik. 

Varför ska man läsa din blogg?
Jadu, för att den är personlig och ärlig. Nä, men jag vet inte riktigt? Brukar inte sälja in min blogg. Folk läser den för att de gillar den hoppas jag :)

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Det minns jag inte, var säkert ute och promenerade med hundarna eller myste med dem.

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Har redan fått komplimanger idag, har underbara vänner och underbar familj!

När fotade du något senast, och vad?
Hmm, fotar typ varje dag. Oftast är Melroose eller hundarna motivet. 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Ingenting, sitter i en hörnsoffa. 

Vad borde du göra idag?
Få i mig riktig mat. 

Vad ska du ha på dig idag?
Myskläder all day long, så blir det på en migrändag... 

5 saker om Tindra

Datum: 2014-01-15 /18:57:44 / Melroose & Tindra /  

1. Tindra är född 22 april 2011. 


2. När man ska sova för natten i sängen, måste Tindra alltid krypa ner under täcket uppifrån (vid mitt huvud), och ge mig en godnattpuss. Annars kan hon inte sova, så sött.

3. Varje gång som Tindra gäspar utbrister hon ett gulligt litet ljud. 

4. Alltid när Tindra varit ensam hemma en stund och man kommer hem, så ligger hon på rygg och sprattlar i sängen/soffan. 


5. Hon är en mycket känslig tjej, som känner av allas sinnesstämningar och påverkas mycket av det. Om någon höjer rösten eller gör något hastigt/oväntat är hon snabb på att säga till att man ska lugna sig. Trots att det kan vara av glädje som man gör det.  Då är vi ändå en väldigt uttrycksfull familj, så van borde hon vara. Men hon är en känslig tjej helt enkelt. <3 

Ute på långtur med duktiga vovvar!

Datum: 2014-01-15 /14:48:52 / Melroose & Tindra /  Fullt upp!

Datum: 2014-01-14 /20:17:41 / Melroose & Tindra /  
Hej på er! Känner mig hemsk som uppdaterar så dåligt. Jag uppdaterar för det mesta på instagram nu för tiden.

Men lite update ska ni självklart få här!

Har inga dåliga nyheter när det gäller Melroose, hon är helt fantastiskt rolig att syssla med nu! Hon är den absolut roligaste och finaste hästen jag ridit, å då är jag faktiskt inte partisk. M är het, tokig, positiv, elektrisk, framåt, lycklig, pigg och busig. Ja-a, inga dåliga adjektiv inte. ;) Vi har kommit igång med hoppningen och OJ vad hon älskar det bara mer o mer hela tiden. Jag bara längtar till nästa ridpass. 


Tänk att man kan stå så lugnt efter ett ridpass fullt av brall, min lilla bomb.Vissa dagar ska man bara mysa massor.

Med hundarna är det också fint, tänk att Fiona snart blir 6 månader! :D Helt otroligt vad tiden går fort. Jag har även börjat ha Tindra mer ofta lös nu, jag känner att jag kan lita på henne. Å det var inte bara en känsla, jag kan det verkligen! Är enormt stolt över mina bäbisar! Jag bara visslar till, så stannar båda upp och väntar på mig. De springer inte längre bort från mig när vi går än ett par meter. Tindra har koll på mig hela tiden. Det är kul o se vad hon har mognat sen hon blev storasyster. 


En favorit i repris <3 Gullunge!! Gissa var Tindra är då? ;)

Här har vi förresten runt 5 minusgrader och snö. Detta vädret föredrar både jag och mina djur, framför det eviga ösregnet/blåsten som varit. Hur är vädret hos er? INSTAGRAM

Datum: 2014-01-09 /16:21:17 / Melroose & Tindra /  
Nu har jag skaffat instagram, hundra år senare. Där får ni mycket uppdatering, om ni är intresserade.

Jag heter:
Juliamelroose5 saker om Melroose

Datum: 2014-01-05 /10:25:58 / Melroose & Tindra /  
1. Hon är född den 8:e maj 2007.
2. Jag har aldrig stött på en häst som har så mycket roliga och olika läten för sig. Som tex. när hon taggar till, då liksom piper och grymtar hon. Så söt!

3. Melroose är väldigt säker på foten. Vi kan faktiskt gå i vilken terräng som helst och hon klarar av det utan problem. Hon väljer till och med gärna svårare vägar, än att följa stigen/vägen. Lite äventyr är kul! Jag tror detta grundar sig mycket i att jag alltid ridit ut mycket på henne sen jag började rida henne.


4. När hon äter hö brukar hon ta lite vatten i munnen och lägger sedan det på höet, för att blöta ner det lite.

5. Melroose har stl full i utrustning, utom benskydd där hon har ponny/cob.

5 saker om mig

Datum: 2014-01-05 /02:18:42 / Melroose & Tindra /  
1. Jag är verkligen en nörd när det gäller italienska vinthundar. Nästan en ohälsosam besatthet, haha! Nädå. Men jag älskar verkligen rasen, skapade ju en grupp på Facebook (vi med italiensk vinthund) och följer massa iggisar på instagram. Får inte nog!! Mina egna små är såklart bäst, hihi.
2. Varje natt drömmer jag mardrömmar och andra livliga drömmar.  

3. Jag lärde mig rida på mammas svenska halvblod Hambo. Var 4 år gammal när jag för första gången travade runt på honom självständigt. Han var en gentleman som lärde upp mig. Bara man höll sig borta från småfåglar, dem kunde äta Hambo-hästar ju. ;) 4. Min rygg är sned efter en ridolycka 2009. Hästen skenade in i stallet med mig på. Hjälmen räddade mitt liv. 

5. En av mina favorit-filmer är V för vendetta. GRYM!
Fiona har det gott.

Datum: 2014-01-04 /00:10:53 / Melroose & Tindra /  
Alltså den här vovven, hon är så speciell. Hon har verkligen tagit plats i mitt hjärta. Kan knappt förstå att jag har två så underbara tjejer, de är som mina barn. Den villkorslösa kärlek man får från dem är otroligt! Ja-a, jag älskar dem helt enormt mycket. Kan inte tänka mig ett liv utan dem.


Se på charmtrollet, erkänn hjärtat smälter? Men oftast är hon uppe och springer/leker som värsta vildingen. Energin tar nästan aldrig slut, tänk att det kan finnas så mycket energi i en så liten kropp. Hon är bra mycket busigare än vad Tindra var som valp. Men det är bara roligt att ha två så unika individer! Helt fantastiskt iaf att se Tindras tålamod med Fiona, bästa storasystern. 

Ännu finare Melroose!

Datum: 2014-01-03 /17:39:53 / Melroose & Tindra /  
Ridit en ännu finare Melroose idag. Vi hoppade lite och åh vad hon älskar det! Det har verkligen blivit vår grej. Hon taggar mot hindrena med öronen framåt och flyger över. Har fått korta lädrena ett hål för att hon hoppar så stort. Men tycker faktiskt att jag gör ett bra jobb, med att följsam hänga med.


Tänk att denna lilla skrutt har blivit en stor och stark tjej. 

Världens bästa sällskap <3

Datum: 2014-01-03 /07:11:09 / Melroose & Tindra /  Sammansvetsat team

Datum: 2014-01-02 /23:31:46 / Melroose & Tindra /  
Idag red jag ett fantastiskt dressyrpass på Melroose. Vi var verkligen ett team och jobbade med varandra. Hon var pigg men utan att vara som en elektrisk tickande bomb. Hon kunde rulla på i galoppen, frusta och slappna av. Efter såna här ridpass längtar jag bara till nästa ridpass!


PS. Ska berätta om hoppningen i söndags när jag har tid, det kommer snart jag lovar! Kan iaf säga att hon var helt GALEN. DS.

GOTT NYTT ÅR!

Datum: 2014-01-01 /03:30:25 / Melroose & Tindra /  
Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.