H&M home.

Datum: 2011-01-28 /10:27:00 / /  
Några saker jag blivit förälskad i:
Jag vill samtidigt inte ha för "seriös" inredning, utan lite gulligt och humor! Typ som denna kökshanduk, den är även i ekologisk bomull - perfekt.


Underbara gästhanddukar till badrummet!

Dessa två duschdraperier är så himla fina. Jag tycker speciellt att badrum ska vara glada men ändå inte rörigt, men jag är absolut ingen "Att-matcha-tok". Jag vill som sagt ha ett fint badrum som gör mig glad, inget stelt & kallt..


Super-Fint örngott och i ekologisk bomull!!Tygpåsar, så himla söta!Dessa kuddfodral passar jätte bra till den typ av soffa som jag tänker mig. Så himla fint motiv :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.