Humor för hästfolk

Datum: 2014-08-26 /19:00:58 / Allmänt /  Förlååååt och tack!

Datum: 2014-08-26 /13:02:16 / Allmänt /  

Jag vill säga förlåt för att jag på senaste tiden varit världens sämsta på att svara på era kommentarer: era fantastiska kommentarer <3 

Även för att jag blivit världens sämsta på att kolla in era bloggar.. Jag kollar men inte alls som förr. För livet är inte enkelt nu. Tänker inte hymla med det. 

Men ni ska veta att jag glömmer er inte och jag är så glad för er alla! 

Stor kram på er och mitt mest innersta tack!!! 


Jag lovar att jag kommer tillbaka. 

Genom stormen

Datum: 2014-08-26 /01:44:58 / Allmänt /  

Jag tror inte att det finns någon människa som förstår hur det är för en annan människa att vara med om flera trauman, att gå igenom kriser.

De som själva gått igenom liknande saker kan förstå mycket, men långt ifrån allt. För hur det ter sig är så olika för varje individ. Det är ofta svårt till och med för individen själv att veta hur det känns. Det är värre än världens röra. 

Man förlorar sig själv, går i tusen bitar. Man kan inte lita på sig själv, dumma tankar kommer och dumma handlingar utförs. Det finns en förklaring; personen är inte sig själv. 

Det finns stunder även i de svåraste kriser då man ser ljuset. Men det betyder inte att man kan se klart den andra sekunden. Det är värre än den mest skrämmande berg o dalbanan.

Det är därför oerhört svårt för de nära och kära att hjälpa en människa i kris. Men det betyder inte att man gör fel. Sluta bara inte att älska personen, bry dig, stötta och snälla stå ut. Personen behöver dig mer än någonsin. 

Försvinn inte i stormen bara för att den är enkel att gömma sig i. De riktiga människorna stannar kvar. 
För jag kan lova dig: jag skulle göra det för dig. 
Bildbomb från senaste

Datum: 2014-08-15 /13:00:15 / Melroose & Tindra /  
Om ni vill få uppdatering ofta följ mig på instagram: Juliamelroose

Hej!

Datum: 2014-08-14 /23:37:27 / Melroose & Tindra /  
Jag och min lilla ostbåge skickar en puss till er alla!


Tävlade förresten Melroose igår, det gick milt sagt åt skogen... Men vi kommer igen! Hon är vackrast i hela världen iaf.Tindra har fått ett mystiskt sår. Så hon hälsar att hon vill ha krya-hälsningar, hihi.Hörs snart igen underbara blogg-läsare! Om det nu finns någon där fortfarande ;)

Detta med bloggandet...

Datum: 2014-08-01 /02:17:21 / Melroose & Tindra /  
Går inte så bra just nu.

Tiden finns inte och instagram har nog tagit över "bloggandet" lite. 
Fiona fyllde iaf 1 år för en vecka sedan, så nu är hon tonåring.


Sen har Melroose vant att bli ett djur på savannen. 

Hänt mycket mycket mer sen sist. Men orkar inte skriva om det nu. Å det kommer hända ännu mer!! Spännande saker :D så vi syns och hörs snart igen!

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.