Hoppträning på gräsbanan 12/7

Datum: 2014-07-13 /17:53:56 / Melroose & Tindra /  
Igår hoppade jag och Melroose på gräsbanan, för Sandra Björneland. Det absolut roligaste som finns!! 

Här får ni en bildbomb :DStilstudie a la kryss ^^

Melroose blev bara liiiite arg när hon rev, haha!


Min läckerbit.
Stilstudie a la Melroose skickar mig nästan till månen ;D


Lite pulvermangrav
Å sen har vi stilstudie a la banken, hihi


Vackra tjejen nöjd efteråt. 

I mina ögon är verkligen Melroose den bästa hästen i hela världen. Jag är så oerhört stolt över henne. Tänk att vi är där vi är nu! Tänk att hon är så fin och positiv. Det kommer vara hon och jag för evigt. Min själsfrände. 

Återuppstår

Datum: 2014-07-09 /19:40:34 / Melroose & Tindra /  
Hej alla underbara!

Förlåt för att det varit dött här... Det har varit mycket som hänt och har inte haft motivationen till att skriva.

Allt är iaf bra med hundarna, snart är Fiona 1 år. Mina bäbisar. Var ju på utställning med Tindra för någon månad sen. Hennes andra officiella, hon fick excellent och CERT. Hon älskar ju verkligen att gå i ringen och självklart är det extra kul när det går bra!! 
Med Melroose går det bättre än någonsin! Hon är fullt igång, vi hopptränar för Sandra Björneland varje eller varannan vecka. För ett par veckor sedan hoppade vi för första gången på stora gräsbanan. Melroose var verkligen överlycklig och jag med såklart!! Jädrar vad hon bockade, hon bockade till och med över hinder. Sandra skrattade och sa att jag skulle hålla mig kvar, haha! Vi hoppade en stor vattenmatta, banker och pullermangrav. Hon bara körde på, min duktiga tjej! 

Så nu har vi planerat vår debut på hoppbanan, weeei :D nervöst men spännande och kul!! 

Här får ni en bildbomb från senaste tiden:

Nu har ni lite bilder om man säger så, hihi!


Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.