Kvällens sötaste <3

Datum: 2014-02-27 /00:10:29 / Melroose & Tindra /  Halvdant

Datum: 2014-02-25 /21:29:00 / Inspiration /  
Bloggen kommer gå på halvfart just nu. Det har hänt något allvarligt. Men jag är stark och klarar mig.

Just idag vill jag iaf bara dela med mig av en bild jag tycker om väldigt mycket, som dessutom inspirerar mig. 
GE OSS SOMMAR NU!

Datum: 2014-02-21 /18:35:28 / Melroose & Tindra /  

Jag älskar dig världens finaste häst! Du ger mig fjärilar i magen, tänk så lycklig jag är som har dig. 


Melroose upp i dagen

Datum: 2014-02-19 /18:19:41 / Melroose & Tindra /  Hundarna då?

Datum: 2014-02-18 /23:13:51 / Melroose & Tindra /  
Ja, hur är det med hundarna nu då undrar ni säkert!  

Med dem är det bara fint nu! Tindra har varit kräksjuk dock, men det gick över efter bara ett par dagar som tur är. Aldrig kul när ens djur är sjuka, usch... Nu mår hon bra iaf!


Fiona blir bara äldre, nu är hon snart 7 månader. Vad tiden går fort! Hon är en riktig buse, det är full rulle mest hela tiden. Rumsrenheten går faktiskt väldigt bra nu, det har inte hänt någon olycka inne på över en vecka nu. Trots att vi har världens sämsta väder; ösregn/snö/slask/storm. Vi saknar solen! Därför blir det extra mycket mys inne. 


Sova a la iggy-style, rygg mot rygg och huvud på huvud.

Tindra är fortfarande helt fantastiskt duktig att ha lös! Jag kan till och med ha henne lös i stallet och lita på henne fullständigt. Hon går gärna in och lägger sig i sadelkammaren i vilket fall. Precis vid elementet, hon är inte dum hon. 

Med Fiona jobbar jag på att träffa andra hundar som hon ännu inte känner så bra, som vi träffar kontinuerligt. Hon blir väldigt osäker och skriker/skäller, men det börjar bli bättre. Tyvärr finns det en hund som visar aggressivitet som det inte alls känns bra att Fiona träffar, men det är oundvikligt. Det känns inte alls bra för Fionas del. Har sagt till ägaren på ett bra sätt, för Fiona kan springa iväg men hunden ger inte upp... Hoppas verkligen inte detta ska påverka henne negativt framöver :( Någon som har bra tips på vad JAG kan göra? Vill att min vovve ska må bra. Alla hjärtans dag-bild. Så underbar, mitt hjärta smälter så fina dem är <3 


GE MIG.

Datum: 2014-02-18 /13:59:34 / Allmänt /  Personlig med stort P

Datum: 2014-02-17 /22:44:25 / Melroose & Tindra /  
Alltså min häst är verkligen den mest personliga häst jag stött på. Nu när hon inte är igång till 100 % är hon så otroligt sällskapssjuk. Hon är positiv till allt och galopperar eller travar till mig i hagen! Sen att hon piper och/eller grymtar när hon är taggad, är bara för roligt. 


Jag longerade henne idag igen, hon bockade inte en enda gång när jag longerade. Jag är imponerad! Sen gjorde vi vår lilla lek; jag släpper henne lös, så skickar jag iväg henne och kallar tillbaka henne. När jag skickar iväg henne så blir det eld i brallan, hihi. Jisses vad hon kutar och brallar! Ser så himla roligt ut, vilken lycklig häst jag har. 


Hey good looking! 

Tänk snart är vi i toppform igen och då ska vi börja hopptränare kontonuerligt, wiho! Är såååå taggad! 


Me so happiiii!

Datum: 2014-02-16 /18:27:17 / Melroose & Tindra /  Äntligen igång! 
Har filmklipp på instagram: Juliamelroose

Så söt att klockorna stannar!

Datum: 2014-02-13 /12:11:11 / Melroose & Tindra /  Vi vill sätta igång, nu!

Datum: 2014-02-10 /20:09:30 / Melroose & Tindra /  
"Heeeeej matte, vad gör du? Jag vill vara med dig hela tiden. Kan inte jag få följa med dig hem?"


Det är inte bara jag som har ridabstinens, utan Melroose längtar till att få komma igång hon med! Hon är extremt sällskapssjuk nu varje gång jag är i stallet. På våra promenader flyger hon fram i passage, med hög svans och högt huvud. Blåsandes ur näsborrarna som en drake, haha! Som vi längtar! På lördag smäller det!

Tredje bilden är förresten verkligen Melroose upp i dagen, jag dör av kärlek. Bloggtips!

Datum: 2014-02-10 /16:49:43 / Allmänt /  
Nu tänker jag tipsa om en av mina favorit-bloggar, nämligen: 

http://ninasrader.se

Nina som skriver bloggen är en ödmjuk tjej och väldigt duktig ryttare. Hon skriver bra, intressanta inlägg och lägger upp mycket fina bilder. 

Sen att hennes häst, Bizet är helt i min smak är självklart ett stort plus! :D Hon är precis som Melroose fast i dressyrformat. 

Så titta in vettja!

Att känna sig otillräcklig

Datum: 2014-02-10 /07:04:16 / Melroose & Tindra /  
Nu behöver jag skriva av mig lite. Trots att jag vet att jag inte kan hjälpa att jag är sjuk och mår dåligt, så känns det ändå som att det är mitt fel att jag inte kan ta hand om mina djur 100 %. Som tex igår låg jag i sängen fram till 20-tiden pga migrän, jag försökte komma upp tidigare men det var faktiskt omöjligt. Så min pappa åkte till stallet, min underbara pappa.

Hon får ju inte ridas nu ändå, men jag står inte ut med denna känslan av otillräcklighet. Jag ser inget värde direkt i mig själv, men om det är något jag vet att jag är duktig på så är det djur. Nu "kan" jag inte ens det. Jag känner att jag är dålig på det, å det äter upp mig inifrån. 

Igår var inte ens mina hundar ute på en längre promenad. Okej, de mådde definitivt inte dåligt av det. Större delen av dagen ville de verkligen inte lämna min sida i sängen, speciellt Tindra. Hon lämnade mig inte frivilligt. Det är bra att jag har hundar som passar in i mitt liv. För kan inte leva utan dem. 
470 olästa...

Datum: 2014-02-08 /10:07:56 / Melroose & Tindra /  
Har 470 olästa inlägg på bloglovin...! Tiden räcker inte alltid till. Trots att jag är heltidssjukskriven nu. 

Är också dålig på att svara på era kommentarer, FÖRLÅT! Men jag läser alla och blir glad för alla. Kärlek till er!

Känner att jag uppdaterade er om väldigt intressanta saker idag, haha! Men ni är helt fantastiska iaf! Kram på er. 


Jisses vad jag älskar dem.

Hundarnas "stressiga" morgon ^^

Datum: 2014-02-07 /16:59:11 / Melroose & Tindra /  

Vid 7 imorses kom sotaren, detta gjorde hundarna helt crazy. Det hade inte ens hunnit ljusna ute, tjejerna sov som stockar i sängen, någon plingar på dörren - en främling klampar in och väsnas. Helt svartklädd och sotig var han också, otäckt enligt F o T. Ja, vakta kan dem iaf ;) 


När de krupit ner sen igen, upptäckte Tindra till sitt förtret att hon på allvar skulle gå upp klockan 8.30. Detta är EXTREMT tidigt för primadonnan. Kl 11 tycker hon är en bra tid att gå upp, som tidigast. Hon är helt slut efter denna "galna" morgon. Tur att man som hund kan sova på dagen, utan förpliktelser.Har ni morgonpigga eller morgontrötta hundar? 

Bilder från senaste.

Datum: 2014-02-07 /15:16:44 / Melroose & Tindra /  


Tindra smälter in.


MYS!


"Äntligen är storasyster frisk så jag kan mysa med matte hela tiden!" 


Bästa <3


Catch the moment! 


Det är en konst att bädda ner sig, hälsar Tindra nöjt.


Sleeping with ma' skunk. 

Ni missar inga bilder på instagram; Juliamelroose 

Frisk häst

Datum: 2014-02-06 /18:44:16 / Melroose & Tindra /  
Nu är äntligen Melroose frisk! Känns väldigt skönt, så hon ska ha en till feberfri dag + en veckas vila, sen sätter vi igång igen! Lär bli mycket longering, för hon kommer inte vara lite vild..


M i Lifas fina innetäcke och back on track på alla fyra ben <3 

Bli frisk, nu!

Datum: 2014-02-04 /19:53:24 / Melroose & Tindra /  Sjuk häst

Datum: 2014-02-02 /21:50:23 / Melroose & Tindra /  
Fick åka till akut för någon timma sen, eftersom Melroose har hög feber, hon vill inte heller äta eller dricka. När jag var där tuggade hon lite lite hö och stod med mig en stund. Hon var inte väldigt hängig, men absolut allmänpåverkad.

Nu ska jag åka dit en sväng igen, kommer inte sova nåt inatt. Imorn ska jag dit tidigt på morgonen, om läget är oförändrat eller sämre så ska veterinären komma ut. En annan häst i stallet har också hög feber.. Så hoppas att inte fler blir sjuka nu. Håll tummarna!
Som en jäkla bergochdalbana.

Datum: 2014-02-02 /02:08:05 / Allmänt /  
Bara massa saker som snurrar i min skalle just nu, som rör upp känslor. 

Ville bara få det ur mig. 
Tack bloggen & godnatt! 
Humor

Datum: 2014-02-01 /15:49:55 / Allmänt /  
Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.