Markarbete/hoppning

Datum: 2012-08-21 /17:33:31 / Melroose & Tindra /  

Idag körde jag och Melroose lite markarbete/hoppning. Vi hade tre galoppbommar, ett kryss med bom framför och ett litet plank.

Testade för första gången att hoppa på hackamore, det funkade riktigt bra! M gillar verkligen att hoppa, men hon tar inte i mer än vad hon behöver. Speciellt inte när hon är brunstig ^^

Jag tyckte verkligen det var roligt att hoppa! Händer så sällan nu för tiden.. Litar fullständigt på Melroose och hon litar på mig, så då är det ju kul!

Två små filmklipp;

http://www.youtube.com/watch?v=bcH5Aj4R47U&feature=youtube_gdata_player

http://www.youtube.com/watch?v=-4T1QWW6pVM&feature=youtube_gdata_player




Postat av: Carolina - Beridare på stall Assla
Datum: 2012-08-21 Klockan: 19:38:24 | Kika in här: http://asslatjejerna.se

Hejsan! :D
Vad tycker du är värd en HISS? Skriv ned din tanke och vi väljer ut några som kommer synas på bloggen!

http://asslatjejerna.blogg.se/2012/august/blogglasar-hiss.html#comment



Postat av: Tova & Lina - Ponnysmurfarnas ♥
Datum: 2012-08-23 Klockan: 20:09:21 | Kika in här: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se

Just nu pågår en tävling på vår blogg om ett egendesignat iPhone skal från Iphonebutiken.se. Du får själv välja om du vill ha något särskilt mönster du gillar eller kanske en bild som betyder något för dig - det är helt upp till dig!

 För att vara med i tävlingen är det endast tre enkla steg som ska följas och varför inte ta några minuter till att anmäla sig och ha chans att vinna detta? Här hittar du tävlingen: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/august/vinn-ett-egendesignat-iphone-skal.html#comment
- 
Kram! //Ponnysmurfarna - Tova & Lina







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.