Dressyrhästen Melroose

Datum: 2014-01-23 /18:38:45 / Melroose & Tindra /  
Idag åkte dressyrsadeln på, med schabraket jag fick i julklapp. Satt på en mycket positiv och pigg häst, så tänkte att jag rider igenom LC:1 för skoj skull - vilket gick super-bra! Alla fyra benen höll sig på backen, framåtbjudningen var underbar, lite stark blev hon i övergången från galopp till trav (det roligaste är ju att galoppera tycker fröken ;)), men i andra övergångar var hon koncentrerad och känslig. Det kändes nästan magiskt, som vi kunde klara vad som helst. Sån häftig känsla! Hon gjorde verkligen allt för mig och det var kul att dressyra! :D 

Det finns ingen som fyller mig med så mycket energi som hon. Längtar återigen till nästa ridpass! Postat av: Jenny
Datum: 2014-01-23 Klockan: 21:32:59 | Kika in här: http://videungens.wordpress.com

Jättesnyggt schabrak! :9Postat av: Fredrika Källström
Datum: 2014-01-26 Klockan: 14:35:55 | Kika in här: http://fkdressyr.blogg.se

Tkr också schabraket är jättefint!!Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.