Mina älskade hjärtan.

Datum: 2014-03-17 /17:42:30 / Melroose & Tindra /  

Det finns verkligen inga bättre när man är sjuk;


Tindra lämnar verkligen aldrig min sida, endast om hon verkligen måste. Hon är så otroligt mild och omtänksam. Hon vet verkligen när jag är sjuk och mår dåligt. Då ska hon finnas där och ta hand om mig.Fiona är självklart hos mig nästan hela tiden också. Men än så länge har hon en del spring i benen, hon leker, hämtar ben att gnaga på osv. Hon är ju bara valpen, lilla finingen.

Det är tungt att vara så dålig flera dagar i veckan att man bara kan ligga i sängen de dagarna, jag vill bara vara frisk och ha ett normalt liv. Men vovvarna gör iaf att det känns bättre. Mina djur är verkligen mitt liv <3 Postat av: Sarah
Datum: 2014-03-17 Klockan: 20:26:39 | Kika in här: http://sarahhgberg.blogg.se

Åh vilken sötnos!!Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.