En längtan till dressyrtävling.

Datum: 2011-02-19 /12:31:05 / Melroose & Tindra /  

Åh, jag har verkligen en enorm längtan tills jag och Melroose kommer ut på dressyrtävlingar! Det var väldigt många år sen jag kände för att tävla.. Men bara jag och Melroose blir redo så kommer vi ut och gör vårt bästa! Vi har absolut ingen stress, hon blir ju 4 i år så. Ska strax åka med mor min till stallet, ta med nybakta kakor, grönt the och Melroose ska tömköras. Mamma ska göra det för hon är så HIMLA duktig på det, så får jag äntligen se också. Melroose går ju så himla fint i tömkörningen. Önskar jag kunde ta bilder, men vi har slut på batterier i kameran...



Minna Telde och Don Charly. Mums på fin dressyr.



Melroose knoppad och vacker på 1-års premieringen. :)







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.