Mysig regn dag.

Datum: 2010-07-30 /15:48:59 / /  

Är så glad idag, senare kommer Robban så ska vi spela klart monopol som vi började med imorses.
Om en stund eller så kommer Jonas och ska titta på bilen.
Att det regnar idag gör mig alldeles nöjd, för då har jag chansen att bara vila upp mig hela dagen och vara inne med flötigt hår ;) Imorn blir det Liseberg om det inte regnar så här mycket, så imorn beställer vi väder som är lagom varmt utan regn!

Lite ändring på min önskelista;
- Orange nagellack (köpte rött och blått på nossebro marknad, UR-SNYGGA!)
- How I met your mother-box :D

Nu är det dags för nybakade citronmuffins och Beverly hills.
adjöö

Lite bilder på snygga Beverly Hills kläder;2 veckor till..

Datum: 2010-07-26 /20:22:02 / /  

MIN FÖDELSEDAAAG!

 

Det är inte speciellt att fylla 19 år, jag vet. Det är ändå fortfarande häftigt att fylla år. ^^Vet inte alls bara hur jag ska fira min dag, känns som varje gång jag har fest/kalas för kompisar blir jag missnöjd och ledsen på något sätt. Hade varit kul att äta något gott, umgås, skratta och leka. Får väl se vad som händer..

 

Med familjen ska vi iaf antagligen åka och äta på bamboo,hoppas det!


Önskelista: (älskar listor!)

- Klänningar

- Mobiltelefon (med mp3 och bra kamera)

- Schabrak

- Blått, orange och rött nagellack

- Ridbyxor

- Pengar

- Färg till att måla, (spec svart och vit grundfärg)

- Snygga trosor

- Överraskning


Några klänningar jag älskar;


Fining Robban.

Datum: 2010-07-23 /23:28:40 / Kärleken /  

Just nu myser jag med Robban i mitt rum, plötsligt blev jag extra varm i kroppen.

Jag älskar Robban oerhört mycket. Vet tack vare honom äntligen hur kärlek ska fungera och hur det är att bli älskad och att älska. Han är trygg, vacker och är den mest godhjärtade person jag vet. Att han stöttar mig i allt och respekterar mig är något som jag aldrig upplevt innan. Att vara förlovad med denne fina man är det bästa som hänt mig. I början när vi träffades sa jag till han att jag inte gillade att säga till pojkvänner att "de var mitt allt" eller att "jag kan inte leva utan dig." Med Robban kan jag säga att han är hela min värld och kan inte tänka mig en värld utan honom. Detta gör mig inte mindre självständig eller stark om det skulle ta slut mellan oss, (det får aldrig ta slut, det kommer inte) Men alternativet finns alltid där, jag skulle iaf klara det. Livet skulle iaf aldrig bli densamma, jag uppskattar Robban oerhört och som sagt han har lärt mig om respekt och ömsesidig kärlek. Att jag inte kan se ett liv utan han, en framtid utan min fina Robban är bara sunt tycker jag. Att leva med en människa som får en att må så bra, ger mig så mycket, som älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Jag är alltså inte för mycket uppe bland de rosa molnen, jag är inte naiv. Det är bara min fakta, jag älskar Robban. För evigt.


Jag är tillbaks!

Datum: 2010-07-20 /21:56:08 / Allmänt /  

Hej ni som bryr er om min blogg - Anna ;)

 

Har saknat bloggandet lite faktiskt men har ännu inte byggt upp ett beroende, jag tror det är omöjligt för mig att bli databeroende över huvudtaget. Det är inte så kul alls, bara i väldigt små mängder. Även jag kan fastna! Att ha bloggen att skriva av sig på mår jag väldigt bra av iaf, det är mycket innanför min lilla kropp.. Har varit väldigt skönt med lite semester och än är den inte slut! Börjar igen den 18 augusti, skulle vilja ha mer sommarlov.. ;D

 

Idag har jag shoppat i trollhättan med Robban - lyxigt. Det blev två par trosor, ett babydoll-linne, en batikklänning och lite coca-cola! Igår hade jag och Robban varit förlovade i ett halvår och tillsammans i ett och ett halvt år, men det glömde vi såklart bort. Kom på det sent på kvällen :P Han är mysigast iaf.

 

Just nu kom jag precis till honom, har haft väldigt ont i magen och fick en rejäl astmaattack när jag varit ute och sprungit. Jag brukar inte bli rädd för sådana saker, men att inte kunna andas och svimma av samtidigt gör mig väldigt rädd. Jag hatar att tappa kontrollen på det sättet. Så resten av kvällen bestod av Allsång på skansen med mamma och pappa. Salem Al Fakir, Oskar Linnros och Drängarna var där. det får man ju inte missa ;) Det var en kvinna vid namn Gunhild med på allsång på skansen, hon var oerhört roande! Kunde spela på tre trumpeter samtidigt, hade Marilyn Monroe hår och var allmänt rolig. Salem Al Fakir sjöng jätte bra som vanligt och Oskar Linnros var riktigt bra, trots att han spelade Ack Sundbyberg som jag mest tycker är tråkig och tjatig. Men små-tjejerna gillar det :P

 

Får absolut inte glömma skriva att min underbara bästa Anna var här HEEELA helgen! Vi festade i fredags, har alltid kul med Anna oavsett vad :* Jag blev absolut inte för full, men när man festar så sällan som jag gör så blir man trött. Vi myste resten av helgen, gick runt och slappade loss i myskläder. Är alltid mig själv med ansebaj (längesen jag sa så ^^). Längtar tills vi ses igen, det är härligt att det finns en kvinna till på jorden som har lika mycket krut i sig som jag Älskar dig.

 

Sen kan jag tillägga att jag sov jätte dåligt fredag-lördag, vi var tre st i mitt pytte-lilla rum och det är så sjukt mycket aktivitet i mitt rum att jag kan aldrig sova där just nu. Hoppas verkligen det är en liten period bara, vet att mamma alltid blivit "utkörd" ifrån mitt rum, men att hon kan sova där nu och inte jag!? Får väl se om jag får någon rätsida på det, det är så varmt i mitt rum ändå, jag stenfryser hos Robban för det mesta men på sommaren är det annorlunda. Han har ju rummet i källaren så där är det underbart svalt.

 

Ännu en sak som inte får glömmas att nämnas - Jag och Robban hade det mer än underbart i stallet. Kan inte förklara med ord hur bra, härligt och kul det var! Sammanfattar veckan med ett ; FÖRBANNAT UNDERBART!

 

Jag mår nog väldigt bra idag förutom äckel magen.. Så är glad, wohoo. Nu ska jag och Robban äntligen kolla  på en film. Mycket Robban i det här inlägget men det är för att jag älskar honom så mycket <3Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.