Lite träns.

Datum: 2011-01-30 /09:38:00 / Melroose & Tindra /  
Har lusläst hööks katalogen, så himla mysigt. Du kan förresten beställa hem katalogen gratis om du går in på deras hemsida: hooks.se
Ska visa ett par träns som jag vill ha :)

Aachenträns Claridge House® Cardiff

549:-

Jag älskar detta träns för det är stilrent och är anatomiskt format för öronen, det behöver min älskling :) Ska köpa detta träns om jag finner det på mässan.

Remontträns Claridge House® Ashford

359 :-

Denna remontgrimma är ställbar, åh jag bara måste ha till Melroose. Hon har så liten mule. Vill dock ha den i svart.

Pullarträns Claridge House® Carlow

399 :-

Alltså detta tränset bara älskar jag för det är verkligen super-snyggt! Skulle lätt vilja ha det i brunt, har alla träns i svart. Kul med lite annat :) Plus att detta är SNYYYYGGT!!

Pannband med Swarowskistenar

649 :-

Detta pannband har jag dreglat över länge, men det är så dyrt för ett pannband. Present till mig, någon? (A)







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.