Filmklipp från markarbetesträningen

Datum: 2012-12-22 /23:01:23 / Melroose & Tindra /  

Jag länkar några korta klipp från i fredags. Melroose skötte sig verkligen bra! Det som inte riktigt kommit med i klippen var att hon var super-taggad! Speciellt i galoppen. Det märks att hon älskar detta ridhuset, för hon får så mycket utrymme till sin galopp.

Tyvärr är det bara korta klipp som sagt, jag frös galet mycket om händerna. De hoppade även studsen med tre hinder på böjt spår men fick inte med det. I slutet lades allt ihop och Melroose gjorde ett klockrent galoppbyte! :D Men fick som sagt inte filmat det... Glömde av det för jag var så inne i det och sen frös jag ju sönder fingrarna som sagt. Ni får även klara er med länkar i stället för små rutor, det går inte att göra annat... Kolla in nu då!:

http://youtu.be/6v_2hZXEiko

http://youtu.be/Wp3IomwqLd8

http://youtu.be/OtTC9g5oba4

http://youtu.be/3cisoJ5K8vQ

http://youtu.be/h9N2h5hoT9Q





Postat av: Linda
Datum: 2012-12-23 Klockan: 21:25:19 | Kika in här: http://www.mittangsull.blogg.se

Vad duktiga ni är :D Hoppning är ju verkligen kul, till våren ska jag lägga mer energi på det när underlaget är bra igen :)







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.