Markarbetesträning!

Datum: 2012-12-21 /13:48:41 / Melroose & Tindra /  

Idag är det dags för markarbetesträning i ridhuset igen. Det är min vän Michaela som rider. Det är nämligen så att hennes häst har blivit utdömd :( Så hon får rida Melroose lite, då hade hon lektioner kvar att använda. Så M får hänga med på det!

Michaela rider mycket bra och jag har full tillit till henne, det märks att M trivs med henne. Vem som helst kan inte rida Melroose ska ni veta, hon är ju lite speciell ^^ Detta är bra för hennes utbildning dessutom att hon inte blir en enmanshäst (som hennes mor). Med tanke på min opålitliga hälsa så är det skönt o veta att någon annan kan rida henne om jag verkligen inte kan. Jag får sitta som en stolt mamma på läktaren och titta. Sedan skrittar jag hem henne igen!

Kan faktiskt säga att jag är stolt över mitt arbete med Melroose. Tänk när jag sitter och tittar, o jag vet att det är JAG som lärt henne detta.

Tänk att jag var med när hon föddes, jag red in henne, hoppade in henne, jag har fortsatt genom mycket trots. Jag kan faktiskt säga att jag är stolt över mig själv. Jag och Melroose har haft en speciell relation ända från början.




Postat av: evelina,emilia och emma
Datum: 2012-12-21 Klockan: 16:33:50 | Kika in här: http://poniiriders.blogg.se

Just nu har vi 3 stycken tävlingar på bloggen.

Här har du chansen att vinna gimma + grimskaft i valfri färg :) http://poniiriders.blogg.se/2012/december/12-december.html#comment :)


Du kan även vara med i Julens blogg där du kan vinna en gästbloggning och en länk till din blogg :)
http://poniiriders.blogg.se/2012/december/16-december.html#comment

Också får du super gärna vara med och skicka in en vinterbild till oss, mer information hittar du här : http://poniiriders.blogg.se/2012/december/19-december-2.html#comment

Vi skulle bli jätte glada om du ville vara med i någon av dom här :)



Postat av: ♣ Ida - Hon som föddes med LKG
Datum: 2012-12-21 Klockan: 17:03:33 | Kika in här: http://idahtt.blogg.se

Vad fin bild :)



Postat av: Carolina - Beridare på stall Assla
Datum: 2012-12-21 Klockan: 19:42:14 | Kika in här: http://asslatjejerna.se

Skönt att känna så till den som ska rida! :)



Postat av: Wilma & Emma
Datum: 2012-12-21 Klockan: 20:07:34 | Kika in här: http://Ziro.blogg.se

Hej! Fin blogg! Skulle betyda jättemycket om du kikade in på våran och lämnade en kommentar om vad du tycker om den. Kram! :)



Postat av: Jacquline carlström
Datum: 2012-12-21 Klockan: 22:53:38 | Kika in här: http://starsjumpiiing.blogg.se

härlig blogg! :)



Postat av: magdalena tillenius
Datum: 2012-12-23 Klockan: 14:29:39 | Kika in här: http://magdalenatillenius.blogg.se/

fin blogg







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.