Det går åt rätt håll!

Datum: 2012-07-21 /14:50:02 / Melroose & Tindra /  

Idag har svullnaden gått ner mycket, skönt att se att Melroose är på bättringsvägen! Bara två dagar kvar att ge henne antibiotika. Det är lite läskigt för hon får ju i en spruta i muskeln. Längtar verkligen tills jag kan rida igen! Nu ska jag och Tindra ta oss en springtur. Ha det bra allihopa!




Postat av: Linda
Datum: 2012-07-23 Klockan: 05:53:14 | Kika in här: http://www.mittangsull.blogg.se

Men vad skönt att det börjar gå till sig iaf. Åh ja jag förstår ditt ridsug, en annan här hemma är ju världens nörd. Lilla Tindra hon ser ut att vara världens snällaste och namnet passar henne ypperligt :)

Sv: Åh men vad söt du är, du själv då som haft din fining sen föl, du har själv gjort ett väldigt bra jobb med henne och dessutom med alla problem hon verkar haft med fötter och tok. Hon har tur som har en sådan uppmärksam och godhjärtad matte som dig!

Ne jag tyckte inte heller min kommentar var på någe vis hemsk, men som sagt mkt kan missförstås på nätet, man kanske läser det i en annan attityd. Sedan finns det ju besservissar överallt så är det ju :)







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.