Lite hoppning.

Datum: 2012-09-10 /21:20:07 / Melroose & Tindra /  

Jag har börjat med en ny medicin, som ger mig väldigt jobbiga biverkningar så M fick en mini-vila i helgen. Hon brunstar även nu. Det var därför hon var så grinig förra veckan, hon blir ju alltid det precis innan högbrunst. Nu är hon gosig i stället, men går emot skänkeln ibland (förståeligt). Men under sin högbrunst är hon faktiskt väldigt positiv!

Idag gnäggade hon sådär mysigt när hon kom till mig i hagen, åååh vad jag älskar henne!

Tänkte iaf inte sätta ribban högt, utan bara köra lite markarbete och ha skoj! Hon var väldigt framåt och gick i en trevlig form, vänster sidan var väldigt stel men mjukades sedan upp. Travade över lite bommar och sedan fick min vän Lina hoppa upp lite.

Både för att vi pratat om det tidigare och för att jag inte är helt 100 just nu. Det syntes direkt att Melroose gillade Lina! Hon gick riktigt fint - stolt matte! Sedan bestämde vi oss för att de skulle hoppa något litet skutt, även det gick mycket bra. M tyckte det var roligt att få hoppa!

Har tyvärr inga bilder.. Men har små korta klipp, men kan inte lägga upp dem nu :(




Postat av: Carolina - Beridare på stall Assla
Datum: 2012-09-12 Klockan: 13:09:18 | Kika in här: http://asslatjejerna.se

Att dom alltid ska tjura så för lite brunst... Vi tjejer är ju aldrig sånna ;)



Postat av: Daniela - Tävlingsryttare
Datum: 2012-09-14 Klockan: 11:57:59 | Kika in här: http://powerpony.blogg.se

Hej!
Har du haft en bra dag?

Kolla gärna in på min blogg om du får tid över, tror du kommer gilla den :)







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.