Härlig vår-hälsning från Melroose!

Datum: 2013-04-08 /20:49:09 / Melroose & Tindra /  

Hej allihopa!

Jag njuter av solen som aldrig förr. Efter denna långa och kalla vinter är jag så glad över att det börjar komma gräs. Det finns inget att tjura över just nu, tänk om vädret kunde vara såhär jämnt? Hade varit perfekt! Hatar regn.

Matte har hängt med mig ut och gjort det som jag gillar allra mest. Rida ut i skogen, jag har en inre skogs-filosof som kommer fram helt och hållet på våra äventyr. Men för att det inte ska bli tråkigt förvandlas jag plötsligt till en vild leopard som springer snabbare än vinden! Märker hur lycklig matte blir då, hihi.

Jag är verkligen lycklig just nu. Livet kan inte vara bättre.

Frust / Melroose




Postat av: Carolina - Beridare på Stall Assla
Datum: 2013-04-09 Klockan: 14:21:19 | Kika in här: http://asslatjejerna.se

Åh vad vädret är härligt! Sista bilden var ju inte för mysig :D

Svar: Ja, vädret är underbart! Ja, den är väldigt mysig, hihi.
Julia







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.