Träningshoppning.

Datum: 2013-12-28 /19:33:44 / Melroose & Tindra /  
Imorn gäller det, jag och Melroose ska på vår alla första träningshoppning. Det kommer finnas vattenmatta och utfyllnad på hindrena. Jag är taggad men samtidigt full av rädsla/nervositet.

Såhär laddar vi inför imorn just nu:


Med varmskoning där hon får nya fina hoppskor laddar vi inför imorn! 
Melroose var helt galen idag när jag red, det bara kröp i kroppen på henne, hon kunde inte hålla sig från att busa. Hon gjorde verkligen allt bus man kan, kämpade med att hålla 600 kg krut någorlunda på mattan. 
Vi får väl se hur det går imorn, men vi ska klara det på bästa sätt! Tjatar hål i huvudet på folk om min nervositet, men jag blir knäpp på mig själv. Rädslan att misslyckas är så stor, rädslan för vad andra ska tänka... Men jag har bestämt mig, jag och M är ett team och vi ska ta oss över detta stora trappsteg! Å sen vidare!Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.