Sjuk häst

Datum: 2014-02-02 /21:50:23 / Melroose & Tindra /  
Fick åka till akut för någon timma sen, eftersom Melroose har hög feber, hon vill inte heller äta eller dricka. När jag var där tuggade hon lite lite hö och stod med mig en stund. Hon var inte väldigt hängig, men absolut allmänpåverkad.

Nu ska jag åka dit en sväng igen, kommer inte sova nåt inatt. Imorn ska jag dit tidigt på morgonen, om läget är oförändrat eller sämre så ska veterinären komma ut. En annan häst i stallet har också hög feber.. Så hoppas att inte fler blir sjuka nu. Håll tummarna!


Postat av: Jenny
Datum: 2014-02-04 Klockan: 19:03:35 | Kika in här: http://videungens.wordpress.com

Fy sjutton! Tur att hon mådde bättre nu.Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.