5 saker om mig

Datum: 2014-01-05 /02:18:42 / Melroose & Tindra /  
1. Jag är verkligen en nörd när det gäller italienska vinthundar. Nästan en ohälsosam besatthet, haha! Nädå. Men jag älskar verkligen rasen, skapade ju en grupp på Facebook (vi med italiensk vinthund) och följer massa iggisar på instagram. Får inte nog!! Mina egna små är såklart bäst, hihi.
2. Varje natt drömmer jag mardrömmar och andra livliga drömmar.  

3. Jag lärde mig rida på mammas svenska halvblod Hambo. Var 4 år gammal när jag för första gången travade runt på honom självständigt. Han var en gentleman som lärde upp mig. Bara man höll sig borta från småfåglar, dem kunde äta Hambo-hästar ju. ;) 4. Min rygg är sned efter en ridolycka 2009. Hästen skenade in i stallet med mig på. Hjälmen räddade mitt liv. 

5. En av mina favorit-filmer är V för vendetta. GRYM!


Postat av: Jenny
Datum: 2014-01-05 Klockan: 21:18:08 | Kika in här: http://videungens.wordpress.com

Vad söt du var när du var liten! Fast du år ju förstås söt nu med, så det var väl inte så himla märkligt ;)
Jag drömmer också mest mardrömmar.Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.