Fiona har det gott.

Datum: 2014-01-04 /00:10:53 / Melroose & Tindra /  
Alltså den här vovven, hon är så speciell. Hon har verkligen tagit plats i mitt hjärta. Kan knappt förstå att jag har två så underbara tjejer, de är som mina barn. Den villkorslösa kärlek man får från dem är otroligt! Ja-a, jag älskar dem helt enormt mycket. Kan inte tänka mig ett liv utan dem.


Se på charmtrollet, erkänn hjärtat smälter? Men oftast är hon uppe och springer/leker som värsta vildingen. Energin tar nästan aldrig slut, tänk att det kan finnas så mycket energi i en så liten kropp. Hon är bra mycket busigare än vad Tindra var som valp. Men det är bara roligt att ha två så unika individer! Helt fantastiskt iaf att se Tindras tålamod med Fiona, bästa storasystern. Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.