Läs och förstå.

Datum: 2014-03-06 /00:10:34 / Melroose & Tindra /  
Nu behöver jag skriva av mig lite här. Det kanske inte blir världens mest sammanhängande text. 

Men det jag undrar över just nu är, varför är vissa trauman så mycket enklare att berätta och så mycket enklare att hantera för anhöriga? Ett trauma är ju alltid ett trauma.

Jag funderar över detta nu, för jag var nyligen med om att trauma. De säger att jag fortfarande är i chock-fas. (Förlåt, för att jag skriver A och inte B nu). Men jag är iaf inte helt mig själv. Eller helt ärligt jag är inte mig själv nu. Men det finns stunder där jag känner lycka, som tex igår när jag hoppade Melroose. Jag blev euforisk av lycka, jag kände lycka. Jag var mig själv, jag var den fokuserade och engagerade hästtjejen. 

Så det finns stunder. Men i överlag är jag rädd att jag aldrig kommer bli normal igen. Jag är rädd att detta har påverkat mig så djupt och med tanke på mitt tidigare bagage, så är jag nu förstörd. 

Jag erkänner - jag måste ta ångestdämpande varje dag nu för att ens fungera någorlunda normalt. Detta är skämmigt, skämmigt som tusan. Men min vårdkontakt och mina nära säger att det är inget jag ska skämmas över. Men jag genomgår en kris. Kan inte ens fatta det, jag genomgår en kris. 

Så om du träffar mig så var beredd på att jag låtsas som ingenting. För det mesta är jag helt likgiltig. Jag fortsätter med mitt liv så gott det går, jag ser iaf till att göra precis allt det som får mig att må bättre. 

Tack min älskade blogg för att jag fick skriva av mig och hoppas att jag kan få en ökad förståelse, för att jag inte är helt som vanligt. Ännu mer tack till mina nära och kära som finns där <3

Jag försöker verkligen, jag försöker vara perfekt för alla. Jag försöker att inte ha brister, men detta kan jag inte styra. Inte fullt ut iaf.

Tack igen och nu ska jag verkligen försöka sova. 


Mina tre tjejer som ger mig oändligt med styrka. Ni är mitt liv <3 
Postat av: Stockholmsjenna.se - En del utav HorseSpot
Datum: 2014-03-06 Klockan: 20:59:15 | Kika in här: http://stockholmsjenna.se/

Man får låta sånt ta den tid det behöver. Själv varit med om ett par trauman, alla som tog olika lång tid för mig att hantera innan det vart "som vanligt" igen.Postat av: Jenny
Datum: 2014-03-07 Klockan: 19:31:08 | Kika in här: http://videungens.wordpress.com

Det ÄR inget att skämmas för gumman. Du är så stark som kämpar. Och jag tror absolut att du kommer att bli dig själv igen, men det måste få ta den tid det tar. Alla hanterar ju trauman på olika sätt.Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.