Mållös

Datum: 2014-03-18 /18:19:04 / Melroose & Tindra /  


Tänk att det snart är 7 år sen detta lilla pyre kom till världen. Vägen fram till idag har det varit mycket blod, svett och tårar. Idag red vi ett helt fantastiskt dressyrpass, hon fick mig mållös. Sen första stund har vi haft ett unikt band, världens bästa Melroose ❤️Hon var verkligen mjuk och harmonisk idag när vi dressyrade, trots ösregn. Galoppfattningarna var klockrena i båda varven, jag kunde samla henne in på volt. Aaah, jag är så himla lycklig just nu alltså. Allt vårt slit ger verkligen resultat. Vi har inte verkligen dressyrat så mycket på senaste, tänkte därför att det skulle vara svårare. Att M skulle tycka saker var jobbiga. Men TUSAN vad fin hon var! Från första stund dessutom. Kan inte förstå att jag har varit med helt från början, och alla motgångar vi har haft.. Å här står vi nu, det går verkligen så sjukt bra! Hon tycker det är roligt, vi är ett super-tight team och utvecklas tillsammans mot det bättre hela tiden. Mina älskade djur alltså, vet inte vad jag skulle ta mig till utan dem. 
Postat av: Jenny
Datum: 2014-03-19 Klockan: 19:31:40 | Kika in här: http://videungens.wordpress.com

Tiden flyger iväg! Vilket litet sött spektakel <3Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.