Nostalgi - filmklipp på mig och Melroose

Datum: 2014-03-13 /12:28:46 / Melroose & Tindra /  

Här har ni en film från andra gången jag red M:

http://youtu.be/56AyUlJCaPU

Här har ni en film från april 2012

http://youtu.be/4vATPbZsj9k

Här har ni en film som är ca 1 år gammal:

http://youtu.be/uVmCcNzJ9yg 

Här är den senaste jag har på mobilen, den är ifrån oktober 2013: 


Nu bjuder vi på oss, så be nice :))

Jag MÅSTE verkligen bli bättre på att få någon att filma när jag rider, haha! För sen i oktober har det hänt massoooor. Det har ju varit dåligt väder, vinter och kallt; inte lika mycket filmande. Men tusan! För nu är hon så elektrisk, går ännu bättre, bättre steg, ännu mer framåtbjudning och bara massa mer positivt - japp! 


Men från och med nu ska jag verkligen försöka få till fler filmer. Har lite andra roliga filmer också, ska nog lägga upp dem! Sen får ni tåla att jag bloggar via mobilen, så ni får ingen snygg ruta, utan en ful länk att klicka på. ;)Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.