Terränghoppning!

Datum: 2014-03-09 /16:56:36 / Melroose & Tindra /  

Alltså jäklar vilken häst jag har! Vi hoppade över flera stora stockar, mindre träd och buskar efter varandra idag. Det gick så SJUKT fort, aldrig varit med om något liknande. Mitt hjärta slog typ i 200 och jag satt verkligen på 600 kg krut. Sista gången tog det tid innan jag fick stopp. Vi gjorde det sjävklart ett par gånger, för det var ju sååååå kul! Min mamma och pappa är vittnen för detta idag, och till och med när pappa har hjärtat i halsgropen - då går det undan och är GALET. Jag bara längtar efter att få göra det igen, har aldrig varit med om en bättre känsla! Min älskade, tokiga bomb till häst <3 Med dig vågar jag allt. Postat av: Jenny
Datum: 2014-03-10 Klockan: 18:32:11 | Kika in här: http://videungens.wordpress.com

Haha, tur att Melroose har en matte som gillar fart! ;)Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.