Min diamant ❤️💎

Datum: 2014-10-02 /13:14:57 / Melroose & Tindra /  
Lever fortfarande på det fantastiska dressyrpasset igår! Melroose var verkligen hur fin som helst. Men hon har allt rävar bakom öronen, men det är ju en del av hennes personlighet. Å jag älskar hennes personlighet! 

Hon hade mkt energi men till en början jobbade hon lite emot mig. Men jag fortsatte att envisas och mjuka upp henne. Så tillslut blev hon som en dröm att rida! Det roliga med henne är att hon är väldigt ambitiös, men visar VÄLDIGT tydligt när saker är jobbiga/tråkiga. Likaså som hon visar VÄLDIGT tydligt när saker är skoj! Det är en häst med mkt känslor och humör. Vi passar varandra så bra. 

Vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne. Hon är min största lyckokälla. När jag är med henne är jag i mitt esse. Den lyriska känslan efter ett bra ridpass är obeskrivbar!  

Snyggingen:


Kan typ inte sluta titta på denna bilden. Tycker verkligen hon är hur fin som helst! Känner mig stolt. Tänk vilken stor tjej hon är nu. Kommer ihåg när vi skulle vänja henne vid grimma, som om den dagen var igår. Älskade toka!

Igår gick hon så bra att hon själv inte ville sluta! När hon var så mjuk så fick hon bara mer energi, det var underbart att jobba med. Så känslan efter igår tänker jag leva på länge nu. 

Postat av: Jenny
Datum: 2014-10-03 Klockan: 12:01:50 | Kika in här: http://videungens.wordpress.com

Ni är så fina tillsammans! Och du gör ett fantastiskt jobb med henne <3Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.