Fiona hälsar!

Datum: 2014-09-25 /22:38:30 / Melroose & Tindra /  
Hej allihopa!

Allt är bra med mig, kan inte bli bättre. Jag är super-lycklig och har massa energi varje dag! Jag förstår inte att storasyrran Tindra inte vill leka mer med mig, lite tråkig är hon. Men jag älskar henne ändå, det gör jag verkligen. 

Jag hinner allt mysa också. Det har regnat mycket de senaste dagarna då är jag helst inte ute alls. Usch! Men annars är det väldigt roligt att vara ute. Alla dofter och saker man ser. Tänk att vi har en hel värld där ute! Lika spännande varje dag. 

Jag är helt galen i fåglar. Vet inte var jag ska ta vägen när jag får syn på fåglar. De är såååå roliga!!! En dag kommer jag kunna leka med dem. Matte säger att jag aldrig kommer lyckas. Men jag är helt övertygad om att jag kommer lyckas. Svarta och svart/vita fåglar är de roligaste.

Bjuder på en bild på mig i min nya tröja som min mormor stickat. Jag är inte helt bekväm när jag ska stå med kläderna inomhus, men ute trivs jag mycket bra. Känner mig extra stilig i denna färgglada tröja som passar min färgglada personlighet.


Många vilda kramar och pussar från mig. Lek, mys och ge massa kärlek till varandra! / Fiona Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.