Specialistultraljud och babyshopping

Datum: 2015-05-25 /13:32:18 / Allmänt /  
Vi går ju på östra sjukhus på specialistultraljud pga bebis komplikation. 

Fick ett lite jobbigt besked idag på specialistultraljudet på östra. Lite av lillkillens tarmar har redan vidgat sig. Det är ovanligt tidigt att de är svullna redan. Men än så länge är det så lite att det är ingen fara. Men ska redan tillbaka om en vecka. Så nu är risken för en ännu tidigare födsel än det planerade snittet i vecka 36 ännu större... Jag måste ha koll på sammandragningar alltså och inte köra på 100 % på dagarna.. Vi får hoppas att det inte ökat till nästa vecka, så han inte måste plockas ut. From nu har han ju stora överlevnadschanser (90 %) men han är ju så liten. Är i vecka 26. Men vi fick allt se att han är vild och välmående trots allt! ❤️ Han älskar verkligen att sparka rakt ner på tappen, haha! 


Helgen bestod av massa babyshopping! I lördags var vi på gekås, hittade mycket fint och bra där. Vi är verkligen nöjda!

Det mesta:


Igår blev vi även med barnvagn!! Blev en crescent comfort 2015. Jag gick med härliga fjärilar i magen resten av dagen. 


Postat av: Lina
Datum: 2015-05-25 Klockan: 16:14:34 | Kika in här: http://sallberglina.blogg.se

Hoppas han får stanna där inne så länge som möjligt! ❤Postat av: Anonym
Datum: 2015-06-02 Klockan: 18:38:55 |

Känner du Daniel Järnroos?
PS: otroligt inspirerande blogg!Postat av: Isabella Larka
Datum: 2016-01-07 Klockan: 19:39:02 |

Hej!

Jag ser att inlägget är gammalt, men jag googlade runt lite och ville se om jag hittade något om Rozine, eller Russin som jag kallade henne. Och jag ser DIREKT att det där är min gamla häst!! Jag hade henne i ett år bara mellan juni 2009-2010. Så tråkigt att läsa att du fick vara med om denna hemska olycka :( Men det sjukaste är; detta måste ju hänt precis INNAN jag köpte henne!? Om olyckan skedde i mars 2009 så köpte jag henne i juni 2009 och INGEN sa något om denna olyckan!? Hade jag vetat det hade jag aldrig köpt henne!
Jag hade också otur med Russin, och jag märkte mer och mer att hon hade hjärnspöken. Jag ville träna hoppning men hon var alldeles för uppstressad och man märkte att det var något som oroade henne jämt, hon hade jättedåligt självförtroende och var oerhört lättskrämd. Kunde få totalt panik för minsta lilla som skrämt henne. Helt plötsligt kunde hon flyga i luften när hon stod på gången och blev borstad. Annars var det en rar häst men som hade behövt användas till något annat än ridning tror jag... Något var fel...

Hoppas du mår bra idag trots det som hände, som tur var drabbade det aldrig mig och det är jag glad över... :(

Vänlig hälsning, Isabella
(PS! Söker du på mig på facebook och tittar på mina bildalbum så finns massor av bilder på henne när hon var hos mig om du vill se) =)Postat av: Isabella Larka
Datum: 2016-01-07 Klockan: 19:39:48 |

Förlåt, kunde inte kommentera inlägget från 2012 där du beskriver olyckan så fick kommentera här istället. Hoppas det var ok =) / Isabella LarkaNamn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?


Kommentar:

Hej! Trevligt att du hittat min blogg. Jag heter Julia och älskar djur, lakrits, fjärilar & klänningar. Min blogg kretsar mestadels runt min hund och häst. Men jag delar även med mig av mina tankar och min kreativitet. Hoppas du hittar något kul!

Melroose f. 07 (swb) e. Hip Hop 1045 ue. Astaire. Hon är en nyfiken tjej med stark personlighet! För att läsa mer om henne tryck på "om Melroose" i menyn.

Tindra f. 11 är en italiensk vinthund. Hon är en mycket kärleksfull och busig tjej! För att läsa mer om henne tryck på "om Tindra" i menyn.